2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تجربه من خدا رو‌میشه تو سختیا شناخت کی همچین تجربهای داشته؟

تو اوج نا امیدی گفتم خدایا میدونم هستی و میدونم نمیزاری آسیب ببینم... خودمو زدم به دل ماجرا و فهمیدم خدای ابراهیم و آتش و گلستان همون خدای منه💔🌹

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

با تجربه من خدا رو‌میشه تو سختیا شناخت کی همچین تجربهای داشته؟

خدا همیشه هست بنظرم ایمان اون جایی خودشو نشون میده ک تو خوشی و حال خوبت خدارو پیدا کنی

وگرنه تو سختی همه دنبال ریسمانی هستن برای تمسک

خدا دقيقا تو وجود تك تك ما هست 

كافيه باورش كنيم اين موضوع نه سطحي بلكه با تمام سلول هامون 

انوقت شروع كن با صحبت كردن شايد اولش نتوني جواب و تشخيص بدي اما بعدش مي توني ارامش و حس كني جواب تك تك سوال هاتو ميده با بهونه هاي مختلف 

@@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@
تو چجوری بهت ثابت شده ک خدا وجود داره؟؟؟ 

یه زمانی یه مشکلی برام پیش اومد خیلی سخت یود دلم شکست داغون شدم ۲ سال دیگه دیدم‌چاره ای نیست صبح و شب ناله کردم گفتم چرااااااااااااااا بعد دیدم دری باز شد اول توی خواب دیدم گفت خدا مشکلت حل‌میشه‌همینطور که‌موسی‌از وسط آب ردش کردیم .

بعد از یه جایی که‌فکر نمیکردم به‌ سرعت مشکلاتم حل شد

الانم فهمیدم مشکلم برای این بود که فقط‌ خدا رو حس کنم همین

حس میکنم خدایی وجود نداره 

به این حس بی توجه باشید چون محاله با عقلتون جور در بیاد🌹

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

توكل كردن از اون روش هايي هست كه خيلي به من جواب داده همه چي و با تمام وجود بسپري دست خودش دست از گله و شكايت برداري و بذاري اون خدايي كنه و تو هم بندگي اونجاس كه مي بيني خبري از گره و مشكلات نيست 

اونجاست كه مي بيني همه چي خود به خود داره درست ميشه 

كسايي كه مي شناسي و نمي شناسي ميان به كمكت تا تو به مقصدت برسي 

خدا مي دونه اينا رو چندين بار تو شرايط كه بن بست مطلق بودم بهم نشون داد 

و معجزه وار راهم هموار شد 

خدايا شكرت 

@@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@
خدا همیشه هست بنظرم ایمان اون جایی خودشو نشون میده ک تو خوشی و حال خوبت خدارو پیدا کنی وگرنه تو سخت ...

زمان سختی تمرکز میزه بالا . خدا عاشق یرای عاشق حالت تو مهم‌نیست چون معامله نمی‌کنه عاشششقته

حس میکنم خدایی وجود نداره 

دوست من

هر آنچه ک پیرامونت هست همه و همه ادم رو یاد خدا میندازه با اینهمه نشانه چطور ب این برداشت رسیدید

اینهمه حساب کتاب و دقت در آفرینش

الکی و یهویی و خود ب خودی میتونه باشه؟

اگر خدا نباشه ک زندگی پوچ میشه

پس هدف از زندگی پوچ چیه؟

اگر خدا نباشه پس بعد روحی ما از کجاست؟

دوست من هر آنچه ک پیرامونت هست همه و همه ادم رو یاد خدا میندازه با اینهمه نشانه چطور ب این برداشت ر ...

ببخشید ولی خیلی ابتدایی بود نظرتون تو کتاب دینی دبستان اینارو میگن کسی ک از خدا حرف میزنه و میخواد کسیو و قانع کنه حداقل باید چیزای بیشتری بلد باشه. 

این فقط یه روز بده، یه زندگی بد نیست   

البته منم دوست ندارم دنیایی رو ک با وجود خداشناختم و همیشه با خودم میگم اگه خدایی وجود داره حداقل یه معجزه نشونم بده هر چقدر کوچیک تا بتونم خودمو به وجودش متقاعد کنم 

این فقط یه روز بده، یه زندگی بد نیست   
ببخشید ولی خیلی ابتدایی بود نظرتون تو کتاب دینی دبستان اینارو میگن کسی ک از خدا حرف میزنه و میخواد ک ...

دوست عزیزم

کاملا حرفتون صحیحه

اتفاقا همیشه برای شروع، برای تفهیم و القاء مطلب از مسائل ابتدایی شروع میشه 

ماهیچوقت اعداد رو بچمون یاد ندادیم جمع و تفریق و درک نکردن سراغ ضرب و تقسیم نمیریم میریم؟؟

بحث و هدف ، کتاب دبستان یا دبیرستان نیست

تو هر مطلبی ک تو هر رنجی ارائه شده واسه ردّش جواب پیدا کردیم؟ ک بریم وارد مرحله بعد شیم؟

بقول شما تو همون کتاب ابتدایی ک کلی استدلال اثبات حقانیت خدا بود

استدلال شما ردّشون کرده؟ اگر کرده علت رو جویا شیم شاید اون مسئله برامون درست تفهیم نشده.

من تحصیلم تو این رشته نبوده.اگر اظهار نظری کردم ک موجب رنجش شما شد حلالم کنید.

فقط ی نکته ک ب همه میگم

دنبال علت این باورتون باشید.چرا.....

و از مسیر درست جویای جواب شید

از فردی ک حداقل چند نفر مومن علم صحیح ایشون تو زمینه دین رو تایید کنن.پرس و جو کنید.

یادمون باشه زمان حساب کتاب باید خداااا رو قانع کنیم.دلیل ما اونقدر محکم هست ک قانعش کنیم تو وجود نداشتی و نداری و نبودی؟؟؟

خدا زمینه دست یافتن ب جوابهارو برامون فراهم کرده

حداقل پیش وجدان خودمون سربلندیم.

موفق باشی دوستم😍

زمان سختی تمرکز میزه بالا . خدا عاشق یرای عاشق حالت تو مهم‌نیست چون معامله نمی‌کنه عاشششقته

حرفتون رو قبول دارم

خدا همیشه منتظر ماست زمان سختی و آسونی نداره همیشه

اما استنباط بنده اینه وقت گرفتاری بشر ناخوداگاه دنبال ی نیروی ماورایی برای رهایی هست

ما خدا رو یاد میکنیم ی عده ستاره و مجسمه و غیره......

اما وقت خوشی و شادی کمتر یاد خدا ک عطا کننده این نعمته میافتیم و شکرش میکنیم.