2777
2789
عنوان

خدا

205 بازدید | 32 پست

تاثیر خداوند دز زندگیتون چطور بوده؟

تا حالا حظور خدا رو متوجه‌شدین‌؟

شیاطین و نیرو های‌منفی‌چطور؟

برای خدا زمان میزارید ؟ باهاش حرف‌بزنید ؟ در دل یا شکایت یا. سپاس 

خداوند‌‌  کجای‌ زندگی شماست

وای چه تاپیک خوبیییی منم این سوالا تو ذهنمه دوس دارم یکی باشه در مورد این چیزا باهاش حرف بزنم

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خدا رو همیشه حس کردم

در تمام زندگی و قلب من

دعا ب درگاه خدا هم خیلی تأثیر داره

زیاد دیدم نتیجشو

زیبا جواب میده❤

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چطور رسیدی ‌بهش ؟!

فکر نکرده همینجوری یه چیزی گفت😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خدا خییییلی هوامو داشته 

بیش از اون چیزی که بتونم بیانش کنم

اینقد کمک بهم رسونده که هیچوقت ازش نا امید نشدم و نمیشم

همه منو یه آدم خوش شانس میدونن ولی همش لطف خداست

تو زندگیم دوری از خدا خیلی بهم صدمه زد 

اون همیشه با منه ولی من همیشه خودم ازش دور نگه داشتم 😔💔 خیلی پشیمونم به خاطر همه روزایی که اون از خودم دریغ کردم

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

فکر نکرده همینجوری یه چیزی گفت😊

چرا همچین چیزی میگی؟؟؟ چرا باید فکر نکرده حرف بزنم؟؟؟ برعکس من از خیلی ها بیشتر بهش فکر میکنم خیلی بیشتر از اون چیزی ک تو فکر میکنی 

این فقط یه روز بده، یه زندگی بد نیست   
خدا خییییلی هوامو داشته  بیش از اون چیزی که بتونم بیانش کنم اینقد کمک بهم رسونده که هیچوقت از ...

همین که درک میکینی کافیه خدا مهربان ترین هست عاشق بنده ماست چون ما بخشی از اونیم

چرا همچین چیزی میگی؟؟؟ چرا باید فکر نکرده حرف بزنم؟؟؟ برعکس من از خیلی ها بیشتر بهش فکر میکنم خیلی ب ...

من اصلا در موردت فکر نمیکنم

فقط جواب اسی رو دادم😊

میدونم تو ایران زندگی کردن رو همه فشار میاره