2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب و لرز و بدن درد شدید و خشکی و خارش گلو..

عزیزم من هفته اول که کرونا اومده بود تازه تو شهرمون ی روز تب و لرز و بدن درد و گلو درد شدید داشتم و همراه با سردرد ولی در عرض چهار روز که انتی بیوتیک خوردم خوب شدم هیچ کسم ازم نگرفت 

جواب ابلهان خاموشی است
تب و لرز و بدن درد شدید و خشکی و خارش گلو ...تبم خیلی بالا نبود 

ممنون عزیزم ،امیدوارم هر چه زودتر خوب شی

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سرفه خیلی بندرت شاید روزی چند تا دونه ...آبریزش بینی نه 

ممنون عزیزم ،امیدوارم هر چه زودتر خوب شی

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ممنونم انشاالله

عزیزم شماوهمسرتون مشکلی چیزی که نداشتین کرونا گرفتین ؟؟من خیلی میترسم شوهرم علایم کروناداره و سیستم بدنشم ضعیفه 😧

وفاداری آدمهارو 'زمان  نشون میده نه 'زبان '...
عزیزم شماوهمسرتون مشکلی چیزی که نداشتین کرونا گرفتین ؟؟من خیلی میترسم شوهرم علایم کروناداره و سیستم ...

من که از خونه بیرون نمیرم ولی همسرم میره سره کار،من آسم خفیف داشتمم نمیدونم الان دارم یا نه😔

وای عزیزم باورم نمیشه شما کرونا داری ریلکسی انگار ینی انقد ک میگن خطری نیس؟؟؟؟من چن روزه سرفه خشک دا ...

خواهر منم با بچه هاش گرفتن فعلا که خدارو شکر خوبن تب هم ندارن ولی ازمایش مثبته امشب حرف زدم گفت هیچیمون نیست شکر خدا

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من که از خونه بیرون نمیرم ولی همسرم میره سره کار،من آسم خفیف داشتمم نمیدونم الان دارم یا نه😔

بله مثل همسر من اونم مجبوره برسرکار...خدا انشالله عقبت همهدمونو بخیر کنه 😧

وفاداری آدمهارو 'زمان  نشون میده نه 'زبان '...