2777
2789
عنوان

نون خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لواش خانگی

در همین حین کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی که خمیر صافو یکدست شد روی آن را بپوشانید بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه استراحت کند.

خمیر آماده شده را بسته به سایزی که میخواهید نان را درست کنید به صورت گلوله های کوچکتری در بیاورید.

در ظرفی آرد بریزید و سپس هر گلوله ای را که درست میکنید آغشته به آرد کنید تا خمیر به دست نچسبد.

بعد از اینکه تمام خمیرها را آماده کردید روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.

هر زمانی که احساس کردید خمیر به وردنه میچسبد به آن کمی آرد بپاشید. سعی کنید تمام قسمت های خمیر یکدست شود.

دو تا از شعله های گاز را روشن کنید و تا آخر زیاد کنید.

سپس روی یکی از آنها ماهی تابه ای ته صاف قرار دهید و روی شعله دیگر یک زیر گازی فلزی و یا همان زیر قابلمه ای فلزی قرار میدهیم و میگذاریم تا کاملا گرم شوند.

خمیر را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف آن بپزد.

یعنی زمانی که شروع به حباب زدن کند. طرف دیگر آن را برگردانید و حدود 5 ثانیه بگذارید داخل تابه بماند. بعد نان را روی پایه فلزی قرار دهید تا کاملا پف کند و برشته شود. تمام خمیرها را به همین شکل بپزید. نان ها را لای پارچه ای قرار دهید و تا 2 روز مصرف کنید.

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋
لواش خانگی در همین حین کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی ...

اولش:

ابتدا داخل کاسه ای نسبتا بزرگ آرد را با نمک مخلوط کنید.بعد از اینکه کاملا مخلوط شد 2 قاشق از 3 قاشق غذا خوری روغن را به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید.

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋
آرد نانوایی عزیزم امشب لواش پختمـ دادم همسایـ ه ها وقت نکردم عکس بگیرم

مدسی عزیزم


چه کارقشنگی ایشالا همیشه خودت و خونوادت سلامت باشید

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
مدسی عزیزم چه کارقشنگی ایشالا همیشه خودت و خونوادت سلامت باشید

فدای محبتت عزیزم ، به همچنین 💓

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

گلم آرد نانوایی بیار نمک بزن بعد ذره ذره آب بریز همش بزن ورز بده تا ده دقیقه ،البته تو هرچی ک هست آردت کم کم آرد رو بیار تو آب

ورز ک دادی نیم ساعت چهل و پنج دقیقه بزار کنار 

بعد اگه ساج داری روی ساج عالیه پهن کن ب پزه 

ولی بعد توی یه پارچه و نایلون نگه دار تا کهنه نشه زود

لواش خانگی در همین حین کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی ...

ممنون عزیزم

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

فریز من از حجم‌ نون‌ دیگه جا نداره😟😟😟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
گلم آرد نانوایی بیار نمک بزن بعد ذره ذره آب بریز همش بزن ورز بده تا ده دقیقه ،البته تو هرچی ک هست آر ...

ممنون عزیزمم

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
خانوما کسی تجربه پخت با ارد سفید که باهاش کیک میپزن داشته؟چرا هیشکی جواب این سوالو نمیده؟؟؟

میشه ولی اون اردا هیچ خاصیتی نداره .ارد سبوس دار بگیر و کمی ارد سفید بهش اضافه کن .خیلی خوب میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کانال

dokhtar_pastili | 7 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز