2777
2789
عنوان

نون خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 46 پست

[QUOTE=128571846]آرد نانوایی عزیزم امشب لواش پختمـ دادم همسایـ ه ها وقت نکردم عکس بگیرم[/QUOTE

خیلی عالی شده .دستورش رو به طور کامل بگید لطفا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ولی اون اردا هیچ خاصیتی نداره .ارد سبوس دار بگیر و کمی ارد سفید بهش اضافه کن .خیلی خوب میشه&nbs ...

مرسی عزیزم

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
خمیر مایه رو باید از کجا بگیریم؟

از مغازه هایی که وسایل شیرینی رو میفروشن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
کورونا همه رو کدبانو کرده😂😂😂😂😂😂منم افتادم نون پختن و غذای محلی(کلانه)درست کردن

اره والا😂مامانم برام کلییییییی پخته بود الان بعد یه هفته تموم کردم دوره ازم الان تصمیم گرفتم بپزم فردا

ولی هیچ امید ندارم توب بشه😂

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
خانوما کسی تجربه پخت با ارد سفید که باهاش کیک میپزن داشته؟چرا هیشکی جواب این سوالو نمیده؟؟؟

اره با ارد سفید هم میشه من درست کردم 

سه پیمانه ارد 

یک تخم مرغ

سه قاشق چای خوری بکینگ پودر 

یک قاشق چای خوری نمک 

شش قاشق غذاخوری روغن 

یک پیمانه شیر 

لطفا لایک نکـنیـد 🐻🍭🍫🍓🐣
رو گاز یافر

روی گاز تو پیترا پز ،عکسشو گذاشتم 

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...