2821
2789
عنوان

رفیق بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 51 پست
هیچوقت تو زندگی که راضی نیستی نمون فقط یبار زندگی میکنی یا اگه راضی نیستی و شرایطشو نداری میتونی ا ...

ی بار قهر کردم پونزده روز انقد التماس و خواهش کرد بابام تا چهار صبح نصیحتش کرد ی ماه درست زندگی کرد باز مثه قبل شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم شوهرم رفيق بازى ميكنه اين حرفارم تو دعوا ميگن،به دل نگير...همه ى زندگيا مشكل داره هركى يمدل،يكى ...

این دست بزن داشت و بددهن بود.خیانت نمیکنه ولی بیش از حد تایید طلب و خودنماس.ی زن میبینه خودشو گم می‌کنه. ولی در این حد نیست که روزی ده دقیقه برا بچش پدری نمیکنه من ک ب جهنم

ی بار قهر کردم پونزده روز انقد التماس و خواهش کرد بابام تا چهار صبح نصیحتش کرد ی ماه درست زندگی کرد ...

پس اخلاقتو عوض کن یکم تغیر کن بعد که اعتراض کرد بگو خودت تا خرت از پل گذشت عوض نشدی؟

البته قبلش باهاش حرف بزن بگو دلیل این کارات چیه و اگه دیدی حرف حالیش نمیشه بگو پس منم میشم مثه خودت بفهمی چخبره

فردا بفهمه دست پیشو میگیره پس نیفته بی حرمتم می‌کنه پیش عالم و آدم

عزیزم اگه میگی پلای پشت سرت و حراب کردی و نمیتونی برگردی، بهتره خودتو به بچت مشغول کنی و تمام عشقت و به بچت بدی؛ باور کن میشه

پس اخلاقتو عوض کن یکم تغیر کن بعد که اعتراض کرد بگو خودت تا خرت از پل گذشت عوض نشدی؟ البته قبلش باه ...

همه راهی رو امتحان کردم.کلا قیدشو زدم.اولش می‌گفت کسی تو زندگیتون.بعد کلی خواهش و التماس که بیا از اول عاشق هم بشیم.دوهفته خوب شد باز از قبل بدتر

همه راهی رو امتحان کردم.کلا قیدشو زدم.اولش می‌گفت کسی تو زندگیتون.بعد کلی خواهش و التماس که بیا از ا ...

پس چاره ای نیس 

دوتا راه داری یا کلا تموم کن یا دیگه توجه نکن و سعی کن خودتو سرگرم‌کنی و نادیده بگیری 

چون بالاخره یروز خسته میشه از رفیق بازی 

راستی رفیقاش متاهلن؟

عزیزم اگه میگی پلای پشت سرت و حراب کردی و نمیتونی برگردی، بهتره خودتو به بچت مشغول کنی و تمام عشقت و ...

بخدا سخته.ته دلم مرد میخواد تکیه گاه میخواد.من همش بیست و پنج سالمه... کلی خواستگار داشتم ولی نابود کردم زندگیمو

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز