2821
2789
عنوان

رفیق بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 51 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس چاره ای نیس  دوتا راه داری یا کلا تموم کن یا دیگه توجه نکن و سعی کن خودتو سرگرم‌کنی و نادید ...

شش هفت ماه ی گروه مجرد بودن.الان اونارو ول کرده با یکیه متاهله

بخدا سخته.ته دلم مرد میخواد تکیه گاه میخواد.من همش بیست و پنج سالمه... کلی خواستگار داشتم ولی نابود ...

هیچ جوره نمیشه درستش کنی، ببین به چی علاقه داره؛ اگه شکمو با غذاهای خوشمزه اگه فیلمیه با فیلمای جداب؛ نمیدونم ببین دوستاش چی دارن که یکسره با اوناس، 

حتما یه قلقی داره، پیداش کن، میتونی حتما

هیچ جوره نمیشه درستش کنی، ببین به چی علاقه داره؛ اگه شکمو با غذتهای خوشمزه اگه فیلمیه با فیلمای جداب ...

تو جمع اونا مشروب هست بگو بخند هست.کلا دوستش دارم دنیاس و معتقده فقط باید عشق کنه.زن اونم نمی‌دونم چرا مشکلی ندارم ولی بهش اهمیت نمیده.ولی من سختمه.بخدا مهمونی ک باهاش میرم ی هو غیب میشه.کلی قول میده ولی به کوچکترین زنگشون همه رو یادش میره

خوب عزیزم با زنش دوست شو و بگو که زیادی دارن رفیق بازی میکنن و کاری کن شوهرشو‌جمع کنه  انوقت د ...

زنش خیلی خنثی ئه. یعنی یکی دو بار دیدمش متوجه شدم براش مهم نیست.کلا تو گوشیش بود با اینکه من خونشون بودم

تو جمع اونا مشروب هست بگو بخند هست.کلا دوستش دارم دنیاس و معتقده فقط باید عشق کنه.زن اونم نمی‌دونم چ ...

پس کارت خیلی سخته😔 فک کنم باید اینقد تحمل کنی نا از سرش بیفته

خانوادش همکاری نمیکنن باهات؟

همدان

عزیزم منم شوهرم فووووق رفیق بازه

چهار روزه رفته بوده با رفیقاش تفریح

دیروز اومده

منم باهاش قهرم اما به جای اینکه از دل من دربیاره، بی محلی میکنه

حالم از ادم رفیق باز به هم میخوره

اینهمه خواستگار خوووووب و عالی داشتم نمیدونم چرا قسمتم این ادم شد

از شانس بدم خیلیییییی احساساتی ام و عاشقشم و میمیرم براش وگرنه یه لحظه هم تحملش نمیکردم، 

چون رفیق باز و بی مسئولیته دلم بچه نمیخواد نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
پس کارت خیلی سخته😔 فک کنم باید اینقد تحمل کنی نا از سرش بیفته خانوادش همکاری نمیکنن باهات؟

براشون مهم نیس زندگی ما اصلا.هفت ماهه خونه خریدیم تو این هفت ماه از ترس کادوی دیدنی هنوز نیومدن خونمون با اینکه تو ی شهریم

عزیزم منم شوهرم فووووق رفیق بازه چهار روزه رفته بوده با رفیقاش تفریح دیروز اومده منم باهاش قهرم ا ...

خوش بحالت که بچه نداری.من اگه بچه نداشتم بدترین شرایط و کنار خانوادم تحمل میکردم ولی پیش شوهرم نه.منتها دلم گیر بچمه

براشون مهم نیس زندگی ما اصلا.هفت ماهه خونه خریدیم تو این هفت ماه از ترس کادوی دیدنی هنوز نیومدن خونم ...

واقعا خدا نگذره از خانواده هایی که فقط برای اینکه پسرشون و از سرشون باز کنن زن میگیرن براش😤😤وگرنه باید براشون مهم باشه وضعیت زندگی پسرشون

خوب عزیزم با زنش دوست شو و بگو که زیادی دارن رفیق بازی میکنن و کاری کن شوهرشو‌جمع کنه  انوقت د ...

ادمی که اینقد رفیق باز باشه هیچوقت درست نمیشه

اگه یکی دوتا دوست داشته باشه و هفته ای یه شب، امیدی بود

اما من طبق تجربه خودم میدونم ادم رفیق باز ذاتش همینه دیگه 

واقعا خدا نگذره از خانواده هایی که فقط برای اینکه پسرشون و از سرشون باز کنن زن میگیرن براش😤😤وگرنه ...

من به مادرشوهرم زنگ زدم میگم ببین زندگیم اینجوری آشوبه پسرت نیست همیشه فردا رفتم مثه زن داداشتون پشت سرمان نگید زیر سرش بلند شده بود.میگه نه نمیگیم

خوش بحالت که بچه نداری.من اگه بچه نداشتم بدترین شرایط و کنار خانوادم تحمل میکردم ولی پیش شوهرم نه.من ...

من خودم وابسته ام به شوهرم

اون وابسته ب رفیقاش

چرا قبل از اینکه بچه بیاد جدا نشدی؟ یا قبلا اینطور نبوده؟!!

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792