2777
2789
عنوان

لیزر موهای زاید

81 بازدید | 10 پست

کسی هست فول بادی لیزر کرده باشه؟

درد داره؟

چند جلسه؟

نتیجش چطوره؟

درسته تا اخرعمر برای تمدید باید رفت؟

تجربیاتتنو بگین^_^

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

من رفتم اگه بعد از اینکه جلساتت تموم شد نری دوباره مو در میاد، تا آخر عمرت باید بری،حیف اون همه پولی که هزینه کردم، من که پشیمونم نزدیک 5 میلیون شد،کوفتشون بشه اینقد الکی تعریف کردن و آدمو گول زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم اگه بعد از اینکه جلساتت تموم شد نری دوباره مو در میاد، تا آخر عمرت باید بری،حیف اون همه پولی ...

موهاتون مثل روز اول درمیاد؟؟؟

من رفتم اگه بعد از اینکه جلساتت تموم شد نری دوباره مو در میاد، تا آخر عمرت باید بری،حیف اون همه پولی ...

چند وقا یبار بعد تکمیل جلسات باید رفت؟

چند وقا یبار بعد تکمیل جلسات باید رفت؟

از سه ماه یبار داریم تا سالی یبار اگر هم خواستی شش ماه یبار اگه خیلی مو داری و واست مهم هست قبلش راجب دستگاهش و... جستجو کن، واسه منو گفت الکساندرایت هسش خدا میدونه اسمشم راست گفتن بهم یا دروغ

من انجام میدم راضیم البته من واقعا پشمالو بودم خیییییلی داغون پاهام عین پای مردا بود

منم همینطوری ام  

خیلی دلم میخواد از شرشون خلاص شم

شمل الان درحال انجامین؟؟؟چقدر فرق کرده؟موندگاره؟

منم همینطوری ام     خیلی دلم میخواد از شرشون خلاص شم شمل الان درحال انجامین؟؟؟چقدر فرق ک ...

اره عزیزم من ۳ جلسه دیگه دارم تا ۸ جلسم کامل شه اره خیلی بهتر شده ریشه هاش نازک شده حالا فعلا نرفتم ب خاطر کرونا خدا کنه دیگه درنیاد