2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 46 پست
من اعصابم خوب خوب نیس.خونسردنیستم زیادحرص میخورم.ولی دمنشون زیادمیخورم.چای سیب وبه گل محمدی دم میکنم ...

🥺🥺🥺🥺

انشاالله ک شما هم مشکل اعصابت خوب بشه

من ک خیلی خسته شدم،دکتر اعصابمم میگه باید دارو بخوری،میگم نمیشه🤦‍♀️

دگ باید رو بیارم به دمنوش و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺🥺🥺🥺 انشاالله ک شما هم مشکل اعصابت خوب بشه من ک خیلی خسته شدم،دکتر اعصابمم میگه باید دارو بخور ...

اها قرص مصرف میکنی.من نه عزیزقرص اینانمیخورم ان شاالله حالتون بهتربشه.من یکم حرص میخورم 

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
منم به درد شما دچارم دقیقا بخاطر عقب انداختن، الان قرص میخورم ولی بازم میزنم وسط سیکل و وقتی میخوام ...

لنتی بعضیارو دیدی اصلا جوش نمیزنن خوش بحالشون  منکه اینقد ات و اشغال زدم کرمای لایه بردار پوستم نازک شده ب خاطر همونه جای جوشام میمونه

🥺🥺🥺🥺 انشاالله ک شما هم مشکل اعصابت خوب بشه من ک خیلی خسته شدم،دکتر اعصابمم میگه باید دارو بخور ...

منم دارو میخوردم واسه اعصاب و وسواسی فکری  خیلی کسل وبیحالم میکرد و همش خواب بودم منم قطع کردم رو اوردم به دعا نویس خداروشکر فعلا خوبم 

لنتی بعضیارو دیدی اصلا جوش نمیزنن خوش بحالشون  منکه اینقد ات و اشغال زدم کرمای لایه بردار پوستم ...

آره منم در حسرتشونم همیشه، نه من هیچی نزدم فقط یه وقتایی ماسکای خونگی، یه جلسه هم مزونیدلینگ رفتم که جواب داد تا حدی، بازم باید برم که فعلا نمیشه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
من کترل و ترتنوعین   وسری دوم پانژل     من سری دوم ترتنوعین سرخود زدم پوستم داغون شد ...

پانژل عالیه حرف نداره

من خیلی چیزای مختلف امتحان کردم هیشکدوم ب اندازه اون خوب نبودن 

اگه تهرانی اسم دکترو بگم بری پیششون ایشون کارشون خیلی خوبه

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
آره منم در حسرتشونم همیشه، نه من هیچی نزدم فقط یه وقتایی ماسکای خونگی، یه جلسه هم مزونیدلینگ رفتم که ...

فقط از من میشنوی لایه برداری نکن پوستتو من مث سگ پشیمونم تا چندتا جای جوش میموند سرخود داروخونه و کرم  الانم پوستم کلی نازک شده  میگم ترمیم کننده پوستو از نازکی درمیاره؟ترمیم کننده خوب

فقط از من میشنوی لایه برداری نکن پوستتو من مث سگ پشیمونم تا چندتا جای جوش میموند سرخود داروخونه و کر ...

نه عزیزم من اصلا لایه برداری نکردم، مزو هم لایه بردار نیست، آره امکان داره ولی ترمیم کننده بیشتر برای جای جوش و زخمه، ضدآفتاب حتما طول روز تو خونه حتی بزن چون پوستت نازک شده لک و کک مک میزنی

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
پانژل عالیه حرف نداره من خیلی چیزای مختلف امتحان کردم هیشکدوم ب اندازه اون خوب نبودن  اگه تهر ...

ن من کرجم دکتر خوب میشناسم خودم نمیرم خیلی دارو شیمیایی زدم پوستم نازک شده میرم میگم لایه بردار نده میگه ندم نمیره باز مینویسه منم دوس ندارم دیگه  صورتم افتضاح نیس من خیلی حساسم چون هیچ وقت به این اندازه نزدم حرص میخورم همیشه دوتا میزدم الان 6تا شده لنتی کثافت😭😭😭😭😭

من اول ۱۰۰ mg میزدم الان کردمش ۵۰ واسه جای جوش عالیه

اره برا منم همینه دقیقا ولی دختر خالم تو کار پوسته گیاهی ولی زنجانه  لنتی پوستش مث شیشس  گفت لایه بردار نزن خودش چون دسترسی نداشت دارو بده گفت محلول و ترمیم کننده بزن جوشات رفت واسه جاش کرم درس میکنم    خودش درس گیاه شناسی خونده و الان گیاه درمانی میکنه پوستشمحشره  ولی حیف من اونجا نیستم 

ن من کرجم دکتر خوب میشناسم خودم نمیرم خیلی دارو شیمیایی زدم پوستم نازک شده میرم میگم لایه بردار نده ...

امان از این دکتراا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ایشالااونم زودتر خوب میشه ی مدت بهش اهمیت نده

خداشاهده من ادم میشناسم کلییی ب پوستش رسید قرص و دارو و ماسک و هررچی فک کنین ولی خسته شد ی مدت کاری نکرد با پوستش خداایی خوب خوب شد

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
اره برا منم همینه دقیقا ولی دختر خالم تو کار پوسته گیاهی ولی زنجانه  لنتی پوستش مث شیشس  گ ...

ایشالا ی موقعیت پیش بیاد یا اون بیاد پیشتون یا شما بری پیشش بهتون دارو رو برسونه

بهترین دعایی بود ک ب ذهنم میرسید😅😍