بچه ها من صورتم پرجوش شده هورمونیه پریودم 12روز عقب افتاده بود الان ک نمیتونم برم درمان چ کار کنم جوشام جاش نمونه واونایی ک جاش مونده بره ولی واسع جوشام چ کار کنم برن الان محلول دستساز جوش دارم و سکالیفت اون
آره منم در حسرتشونم همیشه، نه من هیچی نزدم فقط یه وقتایی ماسکای خونگی، یه جلسه هم مزونیدلینگ رفتم که ...
فقط از من میشنوی لایه برداری نکن پوستتو من مث سگ پشیمونم تا چندتا جای جوش میموند سرخود داروخونه و کرم الانم پوستم کلی نازک شده میگم ترمیم کننده پوستو از نازکی درمیاره؟ترمیم کننده خوب
فقط از من میشنوی لایه برداری نکن پوستتو من مث سگ پشیمونم تا چندتا جای جوش میموند سرخود داروخونه و کر ...
نه عزیزم من اصلا لایه برداری نکردم، مزو هم لایه بردار نیست، آره امکان داره ولی ترمیم کننده بیشتر برای جای جوش و زخمه، ضدآفتاب حتما طول روز تو خونه حتی بزن چون پوستت نازک شده لک و کک مک میزنی
پانژل عالیه حرف نداره من خیلی چیزای مختلف امتحان کردم هیشکدوم ب اندازه اون خوب نبودن اگه تهر ...
ن من کرجم دکتر خوب میشناسم خودم نمیرم خیلی دارو شیمیایی زدم پوستم نازک شده میرم میگم لایه بردار نده میگه ندم نمیره باز مینویسه منم دوس ندارم دیگه صورتم افتضاح نیس من خیلی حساسم چون هیچ وقت به این اندازه نزدم حرص میخورم همیشه دوتا میزدم الان 6تا شده لنتی کثافت😭😭😭😭😭
من اول ۱۰۰ mg میزدم الان کردمش ۵۰ واسه جای جوش عالیه
اره برا منم همینه دقیقا ولی دختر خالم تو کار پوسته گیاهی ولی زنجانه لنتی پوستش مث شیشس گفت لایه بردار نزن خودش چون دسترسی نداشت دارو بده گفت محلول و ترمیم کننده بزن جوشات رفت واسه جاش کرم درس میکنم خودش درس گیاه شناسی خونده و الان گیاه درمانی میکنه پوستشمحشره ولی حیف من اونجا نیستم
حتما بعد کرونا یه دکتر غدد برو تا پوستت خراب نشه،باید دکتر پوستی که رفته بودی یه ازمایش واست مینوشت مطمعن می شدی از هورموناته یا نه،بدون ازمایش که با حدث معلوم نمیشه