2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 66 پست
چله چیه عزیرم

ببین ۳ تا چیزه ک چله دارن

یکیش نوزاد ک تازه به دنیا میاد

یکیش کسی ک فوت میکنه

یکیش کسی ک ازدواج میکنه

ببین اگه نوزاد تازه متولد شده ک ۴۰ روزش تموم نشده و چلش تموم نشده رو ببرن جشن عقد

چون ازدواجم چله داره اینا چله هاشون به هم میفته

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزان

همون طور که تو قرآن اومده اجنه وجود دارند اما خداوند بین دنیای جن و انس یه مرزی قرار داده تا به انسانها صدمه وارد نشه ارتباط با اجنه و وارد کردنشون به زندگی جزء گناهان کبیره است همیطور متوسل شدن به رمال و دعانویس برای حل مشکل حکم شریک قائل شدن برای خدا داره و گناه کبیره است.گذشته از این شاید این روش چند بار مشکل شما رو رفع کنه اما بعد چندوقت دردسرها و مشکلات زیادی به وجود میاره که باعث میشه شما همیشه به این افراد سودجو مراجعه کنید و آرامش شما رو برهم میزنه‌.

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
ینی اینکه بخوان بختو ببیندن راسته 

اره

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بعضی دعانویسا که خدایی کار انجام میدن و پول کمم میگیرن انگشت شمارن ،ی خانم بود سر ی ماه عقد کرد متولد ۵۴ بود من اگر با چشم ندیده بودم میگفتم دروغه 

ولی اکثرا شیادن

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
با این که من پسرم میگن هیچ جوره تو فکر پسرا نمیره این چیزا. ولی واقعا اعتقاد پیدا کردم 😂😂

عه تو پسری🤦🏼‍♀️

چرا من اصن به اسم کاربری نگاه نمیکنم🤦🏼‍♀️

ارخ دیگ مفتی ک دعا نمیدن ۱۵۰ تومن میای شخصی کارتون دارم

۱۵۰ تومن خوبه

اگه بگیرم عزیزم چه مدت بعد از گرفتنش برام جواب میده ؟

نمیوونم والا

اره نمیدونم چیکار کنم بعﺽی از لباسا و مانتوهایی که خیلی دوسشون دارم اما نمیذونم چرا اینجوری میشن&nbs ...

جایی سرکتابی چیزی ننداختی؟

من بچه بودم ی همسایه داشتیم طفلک پیر بود ولی یادمه همیشه لباساش اندازه ی گردو سوراخ بود حتی لباسا نوش همیشه برام عجیب بود

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
کسی که فوت می کنه یعنی نباید بریم مراسمش عزیزم ؟

ن ببین اگه کسی ازدواج کرده باشه و۴۰ روز نگذشته باشه

و اگه نوزادی ک به دنیا اومده و ۴۰ روز ازش نگذشته باشه رو نباید ببریم