2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 66 پست
چله چیه عزیرم

ببین ۳ تا چیزه ک چله دارن

یکیش نوزاد ک تازه به دنیا میاد

یکیش کسی ک فوت میکنه

یکیش کسی ک ازدواج میکنه

ببین اگه نوزاد تازه متولد شده ک ۴۰ روزش تموم نشده و چلش تموم نشده رو ببرن جشن عقد

چون ازدواجم چله داره اینا چله هاشون به هم میفته

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان

همون طور که تو قرآن اومده اجنه وجود دارند اما خداوند بین دنیای جن و انس یه مرزی قرار داده تا به انسانها صدمه وارد نشه ارتباط با اجنه و وارد کردنشون به زندگی جزء گناهان کبیره است همیطور متوسل شدن به رمال و دعانویس برای حل مشکل حکم شریک قائل شدن برای خدا داره و گناه کبیره است.گذشته از این شاید این روش چند بار مشکل شما رو رفع کنه اما بعد چندوقت دردسرها و مشکلات زیادی به وجود میاره که باعث میشه شما همیشه به این افراد سودجو مراجعه کنید و آرامش شما رو برهم میزنه‌.

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
ینی اینکه بخوان بختو ببیندن راسته 

اره

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بعضی دعانویسا که خدایی کار انجام میدن و پول کمم میگیرن انگشت شمارن ،ی خانم بود سر ی ماه عقد کرد متولد ۵۴ بود من اگر با چشم ندیده بودم میگفتم دروغه 

ولی اکثرا شیادن

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
با این که من پسرم میگن هیچ جوره تو فکر پسرا نمیره این چیزا. ولی واقعا اعتقاد پیدا کردم 😂😂

عه تو پسری🤦🏼‍♀️

چرا من اصن به اسم کاربری نگاه نمیکنم🤦🏼‍♀️

ارخ دیگ مفتی ک دعا نمیدن ۱۵۰ تومن میای شخصی کارتون دارم

۱۵۰ تومن خوبه

اگه بگیرم عزیزم چه مدت بعد از گرفتنش برام جواب میده ؟

نمیوونم والا

اره نمیدونم چیکار کنم بعﺽی از لباسا و مانتوهایی که خیلی دوسشون دارم اما نمیذونم چرا اینجوری میشن&nbs ...

جایی سرکتابی چیزی ننداختی؟

من بچه بودم ی همسایه داشتیم طفلک پیر بود ولی یادمه همیشه لباساش اندازه ی گردو سوراخ بود حتی لباسا نوش همیشه برام عجیب بود

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
کسی که فوت می کنه یعنی نباید بریم مراسمش عزیزم ؟

ن ببین اگه کسی ازدواج کرده باشه و۴۰ روز نگذشته باشه

و اگه نوزادی ک به دنیا اومده و ۴۰ روز ازش نگذشته باشه رو نباید ببریم