2777
2789
عنوان

نمازخوندن بعضی وقتا سخته😢😢

102 بازدید | 11 پست

من دوس دارم همیشه توخونه یکم ارایش کنم ناخنامو لاک بزنم موهامو حالت بدم بعد وقتی میخوام نماز بخونم خیلی سختمه برا وضوگرفتن

واقعا چرا وقتی ادم تو خونه که فقط خودش وشوهرشه ارایش میکنه برا نمازخوندن باید اونوپاک کنه

این شده واسه من یه معضل که دوس دارم ناخناما بالباسم ست کنم لاک بزنم ولی باید هی پاک کنم 

این که تو خونه به خودم برسم خیلی دوس دارم بهم ارامش میده ولی به خاطر نمازخوندن همش باخودم جنگ اعصاب دارم

ایا شما این مشکلا ندارین؟😐😐😐😐

ارایشمو متاسفانه کمتر کردم.بیشتر تو پریودیم به خودم میرسم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من دوس دارم همیشه باشه یه حس خاص خوبی بهم میده 

هیچ کس از تمیزی و خوشگل بودن بدش نمیاد..ولی منم میدیدم تا بخوام به خودم برسم وقت نماز شده مجبور شدم ارایشمو کمتر کنم.لاک که اصلا دیگه نمیخرم.اگه میخریدم وسوسم میکرد..

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

خیلی خوب گفتی آره خیلیا اینجورین و خدا دقیقا برای همین نماز رو گذاشته تا ما مدام با هوای نفسمون مبارزه کنیم، مث نماز صبح که ما رو مجبور میکنه از خواب ناز پاشیم این چیزی نیس جز مبارزه با نفس،،،،،، نماز راهیه برای مبارزه با هوی نفس 

بهت پیشنهاد میکنم حتمااین کتاب رو بخونی " چگونه یک نماز خوب بخوانیم" از آقای پناهیان هس پیشنهاد میکنم هر کسی هم نماز نمیخونه این کتاب رو بخونه کتاب کوتاه و قشنگیه و دیدت رو کلا درباره نماز عوض میکنه من خوندم و به خیلیا پیشنهاد دادم 

عااااالیه حتما بخونید عزیزان ، تصور ما از نماز با چیزی که تو کتاب میگه خیلی فرق داره و واقعا تاقیر گذاره.

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

آدم میتونه آرایش کنه و موقع نماز پاک کنه و دوباره آرایش کنه سخت نیس

لاکم لاک نمازی بگیرید تا موقع نماز پاک کنید ، من لاک نمازی میگیرم و بعضی مواقع میزنم

ممنون عزیزم حتما این کتابومیخونم

قربونت عزیزم ،هر چی به آخر کتاب نزدیک تر میشی راحت تره و قشنگ تر میشه،،، خوندی دعام کن.

اتفاقا تو لوازم ارایشیا دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم ازاین لاکا

آره بعی جاها ندارن ینی الان کمتر شده قبلا خیلی فراوون بود ،،، بگرد ان شالله پیدا میشه