2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 86 پست

مبارکه عزیزم منم پارسال مرداد ماه تستم بعد از ساعتها یه هاله نازکتر از مو انداخت  بعده ۳ روز یکی دیگه امتحان یکم پررنگتر شد رفتم آزمایش مثب بود ولی باز دوست داشتم بی بیبیم کاملا پررنگ بشه  بعده یه هفته باز امتحان کردم کاملا پررنگه پررنگ بود هر ۳ تاشم یادگیری نگه داشتم 

بچه دار شدن تو شرایط امروز جامعه ظلم به انسانیت است جامعه ای که داره به قهقرا میره اضافه کردن یک انس ...

الان اگه استارتر باردارنبود نسل جامعه مون منقرض میشد؟بس کنید این چرندیاتو من موندم با این تفکرات چجوری به بقیه میگی تفکرات عصر هجری

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی میخوام هیچی نگم انگار نمیشه 

کلا امثال شماها دو دسته اید 

یک دسته چرا بچه دار نمیشید 

دسته دوم چرا بچه میارید 

بابا به شماها ربطی نداره بچه اوردن مسئله خصوصی بین زن شوهر 

اهای کسایی که مینالی چرا بچه نمیاری مشکلات زندگیت تمام شد تمام دغدغت ما شدیم. تو ای که میگی چرا بچه میاری مگه قرار تو خرجش بدی ، شاید پدر مادر تو هم یه زمانی اشتباه کردن ولی خرجت رو خودشون دادن نه دولت 

شماکه تفکرتون امروزیه بنظرتون اینجوری بزنی تو ذوق کسی که تازه بی بی چکش مثبت شده درسته؟متاسفم واسه ا ...

اولا امثال نه امسال .دوما چرا تحمل نظر مخالف رو ندارید .اینهمه افراد به به و چه چه میزنند بذار یک نفر هم بگه شرایط جامعه چیه.بذارید طرف هر دو وجه قضیه رو ببینه و احساسی تصمیم نگیره .مخاطب من هم فرد خاصی نبود تمام افرادی هستند که تو این شرایط میخوان بچه دار بشن 

الان اگه استارتر باردارنبود نسل جامعه مون منقرض میشد؟بس کنید این چرندیاتو من موندم با این تفکرات چجو ...

اولا عصر حجر نه عصر هجر .دوما ادب داشته باش .سوما اگر استوارتر باردار نبود نسلی منقرض نخواهد شد فقط یه انسان رو تو شرایط اینچنینی به دنیا میاره که شرایط افتضاحی است شاید اون انسان دوست نداشته باشه تو این شرایط تو این جامعه به دنیا بیاد 

اولا امثال نه امسال .دوما چرا تحمل نظر مخالف رو ندارید .اینهمه افراد به به و چه چه میزنند بذار یک نف ...

اوکی فهمیدیم باسوادی اشتباه تایپی بود غلطگیرخودکارم روشنه پیش نویسو واردکرد.

اخه نظر نخواست که موافق یامخالف باشیم فقط یه عکس بی بی چک گذاشت بعدشم هیچکس نمیتونه نظرخودشوبه بقیه تحمیل کنه شما هرجورکه دوس داری زندگی کن ولی بقیه بخاطر شرایط از زندگی کردن دست نمیکشن طی سالها ازین مشکلات وجود داشته ولی مردم زندگی کردن و میکنن 

خوب بشه .افراد باید سر زندگی انسانها قمار کنند و آنها را تو این جهان پر از نکبت به دنیا بیارن که نسل ...

اگه همه مثل تو منفی باف باشن کلا باید بریم بمیریم زندگی نکنیم

اولا عصر حجر نه عصر هجر .دوما ادب داشته باش .سوما اگر استوارتر باردار نبود نسلی منقرض نخواهد شد فقط ...

اولا استوارتر نه استارتر

دوما قرار نیست زندگی همه مثه شما چرت باشه که به همه چیز بدبین باشه و بگه جهان پر از نکبت بزرگ ترین اشتباه اینه که افراد منفی باف و بدبینی مثه شما روی کره ی زمین هستید

اوکی فهمیدیم باسوادی اشتباه تایپی بود غلطگیرخودکارم روشنه پیش نویسو واردکرد. اخه نظر نخواست که مواف ...

خوب آفرین .یکم دیدت به دنیا رو بازتر کن .کسی قرار نیست نظرش و سبک زندگیش رو به دیگران تحمیل کنه .اینجا هر کس نظرش رو میده و میره .این خود طرف است که بالا و پایین میکنه .سعی کنیم نظری که مخالفمان بود رو هم بشنویم هدف امثال این سایت ها هم در دنیا ایجاد گفتمان و شنیدن نظرات مخالف دیدگاه خودمان است