2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 86 پست
اگر کسی نظر بقیه رو نخواد تایپیکی هم ایجاد نمی کنه. مشکل شخص شما نیست مشکل تفکر امثال شماست که نظر م ...

ببین الان به طور سربسته داری حرفای خودمو تحویلم میدی کسی که فرق بین نظرخواهی و سوال کردن رو نمیدونه همون بهتر که نظر نده لطفا ریپلای نکن

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

اسی فک کنم بیخیال تاپیک شد😥😥

میشه یه تاپیک دیگه بزنیدخانوما اونجا بحث کنید که بچه دار بشیم یا نه😓

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بقیه مثه شما فک نمیکنن دوس دارن بچه داربشن ثمره ی زندگیشونو ببینن بعدشم اینجا با افغانستان قابل ...

اینجا مثل افغانستان نیست .چون اونجا یه خوبی هایی داره که اینجا نداره .و اینجا هم یه خوبی هایی داره که اونجا نداره .مثلا تورم تو افغانستان زیر ۵ درصد است .رشد اقتصادی یک درصد است .هر افغان معادل ۸۰ تومن ایرانی است .انتخابات آزاد دارند .احزاب فعالیت میکنند. ولی ایران هیج کدوم از اینها رو نداره .شرایط کشور ما زیاد از افغانستان بهتر نیست 

اولا استوارتر نه استارتر دوما قرار نیست زندگی همه مثه شما چرت باشه که به همه چیز بدبین باشه و بگه ج ...

من خودم سه سال انتظار کشیدم تا خدا بهم بچه داد قدرش رو میدونم و لحظه لحظه خداروشکر میکنم ...یکی مثل ایشون چه میفهمه انتظار چیه ؟ تنها بودن و حرف شنیدن از دیگران چیه

خدایا شکرت به همه بچه بده تا طعم مادرشدن رو بچشن

مگه دوران جنگ نبود پس مادرای ما باید میگفتن بچه نمیخوام چون جنگه چون فقر هست.. هر دوره ای میگذره رد میشه مهم تربیت درست بچه هامون هست

خیلیادوست دارن ولحظه شماری میکنن واسه مادرشدن وپدرشدن عین من وهمسرم بعضیام دوست ندارن 

اما هرکسی خودش تشخیص میده میتونه پذیرای بچه باشه یانه

اینکه یکی بگه نیاریکی بگه بیاردرست نیست

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
من خودم سه سال انتظار کشیدم تا خدا بهم بچه داد قدرش رو میدونم و لحظه لحظه خداروشکر میکنم ...یکی مثل ...

عزیزمممم خداحفظش کنه😍😍😍

دقیقا منم همینو میگم اگه همه اینجوری فک میکردن الان نسل انسان سالها بود که منقرض شده بود این ادما منتظر شرایط میمونن تا اگه شرایطش پیش اومد زندگی کنن درحالی که باید خودمون شرایطوبرای زندگی کردن بوجود بیاریم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood