2777
2789
عنوان

یچی این بین هست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دونفر تو دلم میخادکرونا بگیرن بمیرن یکی اینه یکیم یکی دیگه ایشالا که آرزوم براورده میشه الهم صل علی ...

والا خب  ،بگو رفتی سرکار کله ت به کار خودت باشه 

بعضی خانم هایی هم که میرن تو مغازه ها با ناز و عشوه زبون میریزن تا خرید کنن خییییلی زشت و چندشه اه واقعا شخصیت خودشونو میارن پایین 

فقط فقط از خدا کمک بخواه دوست خوبم 

دعای معراج بخون به این نیت 

یا حتی بنویس همراه شوهرت کن 

نمی دونم سرچ کن سرچ کن تو نت ببین چه ذکرایی هست 

قلباً از درگاه خود خدا بخواه که شوهرت نره سمت دختره 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
گفتم که فعلا کنکاش کن و حواستو جمع کن.بعدم بگو بهم ببینم میخوای بمونی یا طلاق بگیری؟اگر خیانت کرده ب ...

به خاطر بچه هام میخوام بمونم ولی نمیخوام. ی عمر عاشق کسی باشم که عاشقم نیس

گفت نه اون نیس عکس اونم ندارم چون همون موقع شوهرم پاکش کرد این سبزه بود اونم بود این صورت گرده اونم ...

نه بابا اون نیست اونو ولش کن ولی ممکنه شوهرت با همین عجوزه بخواد کاری کنه مواظب باش

والا خب  ،بگو رفتی سرکار کله ت به کار خودت باشه  بعضی خانم هایی هم که میرن تو مغازه ها با ...

دعای معراجو اگه نوشتی بگو عزیزم خیلی نگران سلامتی تم این دعا همراهت باشه از بلاها و کرونا  حفظت میکنه 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
به خاطر بچه هام میخوام بمونم ولی نمیخوام. ی عمر عاشق کسی باشم که عاشقم نیس

پس همونکارو کن اگر مطمئن شدی و بد چشمای خودت دیدی بگیر بزنش اونم جلوی شوهرت بعدم حسابی شوهرتو بترسون .خانواده درست و درمونی داره شوهرت؟که حساب ببره؟آبرو داره؟

یهو دیدی خوردمت😏
میتونی عکس دختره رو نشونم بدی؟بعضیا از قیافشونم میشه فهمید کی و چیکاره هستن

نه مشخصه عزیزم من ازون اولم ازش حس بد گرفتم هرموقع میرم میگه برات چایی بریزم منم میگم نمیخوام 

نه مشخصه عزیزم من ازون اولم ازش حس بد گرفتم هرموقع میرم میگه برات چایی بریزم منم میگم نمیخوام 

همون اول باید میگفت برات نه براتون یکم اقتدار داشته باش مخصوصا جلو شوهرت والا من یه ریزه ام حتی شوهر خواهرم حساب میبره خواهرم بزرگتره از من.یبار شوهرش شیطونی کرده بود شماره دختره رو پیدا کردم گفتم ببین میدم از ک ون دارت بزنن ببین چجوری از وسط تیکا تیکت میکنم بعدم تکلیفمو با شوهر خواهرم مشخص کردم گفتم خدا شاهده افغانی سراغ دارم ده تومن میگیرن چنان با نیسان از روت رد میشن جنازتم شناسایی نشه فک میکنی میذارم خواهرم بخاطر تو پله های دادگاه بالا پایین کنه؟ده دفعه پدر و مادرشو کشوندم خونمون مگه شهر هرته.خانوادتو در جریان بذار

یهو دیدی خوردمت😏