2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد نمیام خونه

377 بازدید | 15 پست

اینروزاکه دانشگاه تعطیله و سرکارم نمیره میره خونه دوستش باهم وقت میگذرونن

صبح تا شب نیست شبم ساعت ۱۲میاد

امشب همون ساعت پیام داد که من نمیام امشب ولی فردا اگه جایی خواستی میبرمت

بنظرتون چیکارکنم بااین مرد

کاش پدرم بود یه مرد باید جلوی این مرد دربیاد منم که بی کسوکارم😭

به پدرشوهرمادرشوهرمم گفتم قبلا که خیلی وقتا نمیومد خونه اوناهم جز حرف الکی هیچکاری نکردن 

تغییریم نکرد

یمدت بیخیال شدم بهترشده بود ولی خب الان باز شروع کرده

اشکام ۱ساعته بندنمیاد

دلم بحال خودم میسوزه که هیچکسو ندازم حتی بهش بگم چی بهم میگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسي ببخشيد کاش يکم محکم تر برخورد کني.

توهم برو خونه ي فک و فاميلت بگو ببخشيد امشب شام درست نميکنم فردا هرچي که خواستی درست ميکنم.

يا بهش بگو به جهندم.

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،

بمیرم . درکت میکنم ادم میاد تاپیک چ چیزایی میبینه. فقط شک میکنه ب شوهرش😔ب تظرم زشته بری جلو در دوسش اینا . بمون تو خونه فردا ک اومد تکلیف و روشن کن شوخی ام نداشته باش.بگو یا مث ادم میشینی خونه یا طلاقمو میگیرم مهرمو میزارم اجرا بعدشم برو اتاق در و قفل کن . یادت نره خاسی طلاق بگیری یا از خونه بزاری بری همه طلاهات پولا . مدارک و برداری ک بعدا هیچی بهت نمیرسه عاقلانه فکر کن

بااجازه.امشب من مهمون داشتم داشتم سفره مینداختم عقب عقب اومدم پشتم خوردبه کله برادر شوهرم .شوهرم ازا ...

😆😆😆😆😆😆چه سوتي گنده اي دادي

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
بمیرم . درکت میکنم ادم میاد تاپیک چ چیزایی میبینه. فقط شک میکنه ب شوهرش😔ب تظرم زشته بری جلو در دوسش ...

بهش کلی پیامک دادم و زنگ زدم ولی حتی یدونشم جواب نداد ادرسشو مطمئن نیستم قبلا یه ادرس تو جیبش پیداکردم یادداشت کردم فک کنم همون باشه

ولی خب اگه برم اونجا قطعا منو میگیره زیرمشتو لگد 

شماره دوستاشم ندارم جز یکیشون کخ فعلا باهاش زیاد رفتوامد نداره

بهش کلی پیامک دادم و زنگ زدم ولی حتی یدونشم جواب نداد ادرسشو مطمئن نیستم قبلا یه ادرس تو جیبش پیداکر ...

اصلا ابروریزی نکن ب کسی هم زنگ نزن ک بعدا اتو میدی دستش . جای طلا و مدارک رو امن کن . فردا اومد خیلی رسمی باهاش صحبت کن بگو یا خودتو درست میکنی یا طلاق ‌. اگرم گفت طلاق با مدارک و پول و طلا از خونه میزاری میری ن اینکه فقط لباس های تنت شناسنامه عقد نامه همه چیززززز

اصلا ابروریزی نکن ب کسی هم زنگ نزن ک بعدا اتو میدی دستش . جای طلا و مدارک رو امن کن . فردا اومد خیلی ...

ماقبلاهم بحث داشتیم از خیلی وقت پیش که اوضاع اروم بود همه طلاهامو ب جز حلقه و یه دستبند که جاموند بردم خونه مامانم 

سکه ها وشمش و ایناهم همه اونجاس

ی نامه پزشکی قانونی گرفتم و مدارک هامم پیش مامانم گذاشتم

ازون لحاظا خوبه یکی دوبار حرفشو پیش کشیده ولی سعی کردم نفهمه ک بردم اونجا

من درس میخونم و پروژه عیدم فردا شروع میشه اگ برم خونه مامانم دیگه نمیتونم بخونم بچه ها هستن سروصداس

شل نمیگیرم دیگ خسته شدم از بس باهاش دعواکردم از بس گفتمو هیچکس نشنید

بهش بی محلی میکنم اما براش مهم هم نیس

خداخودش عاقبت مارو بخیرکنه