2777
2789
عنوان

مانتولمه

376 بازدید | 31 پست

بچه ها کیا رفتن خرید آبجیم رفته میگه پره مانتو لمه بود

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

اینهمه آنلاین هیشکی نرفته خرید

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

الان همه میرزن سرت وای تو این اوضاع کی میره خریدو فلانو اینا  

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میرزن سرت وای تو این اوضاع کی میره خریدو فلانو اینا    

من نه آبجیم میگفت والا بازارم شلوغ بوده همه میرن 

رفته دیده لمه ست؟؟؟؟ نبااااااااااید بریییییم بییییییییرررووووووون 

چشم

آنلاینا رو نمیدونم ولی تنها موجودی که تو اطرافیانم رفته خرید جاریم هستش که با افتخار از کارش میگه و تاکید داره از کرونا نمیترسه روال عادی زندگیشو داره

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
تو سرشون عقل هست احتمالا 

تو داری کافیه نگه دار به دردت میخوره

الان مانتو با گلهای بزرگ مده.شاین دار و ساده

عکس داری 

آنلاینا رو نمیدونم ولی تنها موجودی که تو اطرافیانم رفته خرید جاریم هستش که با افتخار از کارش میگه و ...

هههههه😅😅😅😅

آنلاینا رو نمیدونم ولی تنها موجودی که تو اطرافیانم رفته خرید جاریم هستش که با افتخار از کارش میگه و ...

من خودمم نمیرم آبجیم رفته