2821
2789
عنوان

چرا واقعا

241 بازدید | 35 پست

چرا واقعا ملتی که می‌بینند وضع انقدر وخیم هست رعایت نمی‌کنند و همش بیرون هستند 

چرا فکر دل مارو نمی کنند که از صبح باید شاهد مرگ هم وطنامون باشیم

چرا یکم به فکر اینده ی خودشون و عزیزانشان نیستن

چند روز همه رعایت کنند شر این ویروس خیلی سریع تر از اون که باید رفع میشه 

ولی کو گوش شنوا؟...

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️

دعا در حق دیگران مستجاب است.

ختم 12000 آیه ی امن یجیب

هرکسی در توانش هست این آیه ی شریفه را بگه

لینک تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4055457/ختم-12000-آیه-شریف-اَمَّن-یُّجیبُ-المُضطَرَّ-اِذا-دَعاهُ-وَ-یَکشِفُ-السُّوَ?page=1

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو هزاران ساله تو تاریخ ما می پرسن ولی کو جواب

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
ي عده مجبورن برن سركار  ميفهمين؟؟؟

بله عزیزم میفهمم

من خودم مجبورم بسیاری از روز ها بیمارستان باشم 

ولی همه کسایی که میرن بیرون که فقط سرکار نمیرن.... همین دیروز یک مورد رو اوردن بیمارستان که حالش تو پارک بد شده بود ... خب اینا که مجبور نیستن 

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️
پرستاری اگه اره وضع چه جوره

من پزشک هستم عزیز 

وضع اصلا خوب نیست ... خیلی امار بالاتر و بدتر از اون که اعلام میشه هست ...

واقعا آمار مرده ها چقدره

تعداد دقیق در دسترس ندارم اما در همین بیمارستانی که من هستم هرروز شاهد تعداد بالای فوتی ها هستیم !!هرروز ...

تعداد دقیق در دسترس ندارم اما در همین بیمارستانی که من هستم هرروز شاهد تعداد بالای فوتی ها هستیم !!ه ...

واقعا بیشتر از پنجاه نفر میمیرن واقعا هستن کسایی که بهبود پیدا کنن 

واقعا بیشتر از پنجاه نفر میمیرن واقعا هستن کسایی که بهبود پیدا کنن 

بله بهبود هم پیدا می کنند تعدادی اما متاسفانه خیلی از کسانی که مبتلا شدند جون خودشون رو از دست دادند ... روزی پنجاه نفر کمتر ... ولی روز های هم هست که ما تو یک روز 20 نفر هم فوتی داشته باشیم ... بعضی روز ها هم کمتر 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز