2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 35 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فوتی هاتون چند ساله هستن؟

همه سن ... از کودک سه ساله تا مسن 80 ساله

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️
چند روز طول میکشه علایم پیدا بشه و یکی رو بکشه

از 4 تا 15 روز دوره نهفتگی داره

ولی با هر علامتی باید رعایت ها بیشتر بشه

ما تعداد زیادی از بیمارانمون تا چند ساعت قبل از فوت حال نسبتا خوبی دارند و فقط کمی سردرد و تنگی نفس دارند ... خیلی کم ولی یک مرتبه ایست قلبی... تست هم مثبت

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️
از 4 تا 15 روز دوره نهفتگی داره ولی با هر علامتی باید رعایت ها بیشتر بشه ما تعداد زیادی از بیماران ...

من بیشتر از ده روزه گرفتگی گلو داشتم سه روزه درد قفسه سینه هر از گاهی این دردو دارم مدام نیس میترسم 

راسته میگن دوتا ویروس کرونا هست که یکیش ضعیفه و بدن پادتن ترشح میکنه ولی اون یکی کشندس؟

کرونا چندین مدل داره که این مدلی که الان شیوع پیدا کرده همون مدل کشنده هست 

در حالت عادی هم گلبول های سفید برای مقابله با ویروس پادتن ترشح می کنند ولی روی برخی مدل ها اثر بهتری داره و روی برخی کمتر و این بستگی به قدرت و محل نشست ویروس داره 

من بیشتر از ده روزه گرفتگی گلو داشتم سه روزه درد قفسه سینه هر از گاهی این دردو دارم مدام نیس میترسم& ...

ترس خودش تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن هست سعی کنید ترس رو از خودتون دور کنید 

و این که اگر مدام نیست و سرفه خشک و تب و تنگی نفس ندارید نگران نباشید اما اگر هر کدوم از این علایم به درد شما اضافه شد مراجعه پزشکی داشته باشید 

ویروس روی لباس هم میمونه؟

مدت کم یعنی تا چند ساعت بله اما با پهن کردن روی شوفاژ و  زیر افتاب چون دماشون بالای 30 درجه هست از بین میره