2777
2789
عنوان

نمیدونم با شوهرم چکا کنم...

301 بازدید | 16 پست

من دوسالو نیم که ازدواج کردم.شوهرم تک پسره و یک خواهر مجرد داره. پدرش فوت شده و ما طبقه پایین مادرش زندگی میکنیم. تو این مدت هرچی دعوا بوده سر اونا اتفاق افتاده. تا به شوهرم میگم شروع میکنه ب کک زدن من و خود زنی خودش. چن مدت بود خوب شده بود اما امشب باز اون طور شد. دیگه بردیم چیکار کنم دردمو به اون نگم به کی بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو باهاشون سرد و مودب رفتار کن بنویس در دات رو سریع هم نگو تو فرصت مناسب خیلی کوتاه بگو بعدش ...

اره.. من مشکلم اینه بحثو کش میدم چون اون حق به من نمیده هبچ وقت...

بدیشم اینه چن بار تا دعواسنگین میکنیم میره به خونوادم میگه... اونام دوبار به اون حق دادن دیگه پررو شده تا چیزی بشه میگه میگه میگم به اونا

اره.. من مشکلم اینه بحثو کش میدم چون اون حق به من نمیده هبچ وقت... بدیشم اینه چن بار تا دعواسنگین م ...

عزیزم

ما دیگری رو نمی تونیم تغییر بدیم 

پس برای آرامش روان خودمون؛ خودمون باید تغییر کنیم

یه خرده صبر و شکیبایی می خواد

ولی می ارزه

عزیزم ما دیگری رو نمی تونیم تغییر بدیم  پس برای آرامش روان خودمون؛ خودمون باید تغییر کنیم یه ...

درسته... الانم دعوا کردیم دلم پر از غمه... واقعا سخته.کاش خونواده شوهر میدونستن چقدر میتونن مخرب باشن

درسته... الانم دعوا کردیم دلم پر از غمه... واقعا سخته.کاش خونواده شوهر میدونستن چقدر میتونن مخ ...

اره عزیزم 

اما نمی دانند نمی خواهند هم بدانند 

پس با رفتارت با سیاست، کم کم حدشون رو به شون یاد بده با دو چیز ادب و احترام شون و ندیدن کارهاشون

و بی خیالی نسبت به شون

ببین عزیزم  وقتی مشکل و از تو ببینه حق و بهت نده بحث رو نباید کش بدی چون اصلا فایده نداره فقط خ ...

من کلا سیاست ندارم تا از چیزی ناراحت میشم فوری تابلو بروزش میدم...الان دلم میخواد از اتاق برم بیرونو تا میتونم حرصمو سرش خالی کنم. اما دارم خودمو کنترل میکنم. یک ساعت دیگه میرهسر کار شکر خدا تا صبح

بیاین بازم ببینم چکار کنم شوهرم باز پریشب سرخونوادش دعوامون شد کلی خود زنی کرد ب من سیلی زد گوشیمو شکست و کلی چزای دیگه نمیدونم چکار کنم الانم میگه دیگه نمی زارم بری سرکار