2777
2789
عنوان

کسایی ک تنبلی تخمدان دارن لطفابیان

136 بازدید | 14 پست

ب نظرتون بایک دوره خوردن دوفاستون تنبلی تخمدان ازبین میره یانه؟ من یه ماه تاخیری داشتم دکتردوفاستون دادمصرف کردم بعدازاتمامش 5روزبعدش پری شدم میخوام بدونم بادوفاستون درمان میشه یانه کسی تجربشوداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تنبلی تخمدان یعنی پریودیت کم باشه ؟

ن عزیزم ینی خیلی نامنظم باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من که بعد یه زایمان هم خوب نشد بدترم شد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ن خیر گلم تنبلی درمان نمیشه بلکه با خوردن دارو منظم میشه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

سلام دوست عزیز در مورد این قرص من اطلاعی ندارم ولی بیخود خودت رو به دارو و قرص ننداز. من تنبلی تخمدان داشتم هر چقدر قرص متفورمین و آمپول تحریک تخمک گذاری زدم اتفاقی نیوفتاد. فقط ورزش مداوم و کاهش وزن و البته در کنارش تغذیه مناسب، من گرمی میخوردم. من 74 بودم الان شدم 64. ورزش هم تو خونه بعد ازاینکه از اداره میومدم انجام میدادم.  آخرین سونوگرافی که رفتم وضعیت تخمدانام خوب نه عالی بود😄 خداروشکر. الانم منتظرم ببینم کی حامله میشم. دعا کنید🙏🙏🙏ضمنا اگر تهران هستید برید کلینیک مام در شیراز جنوبی. من از مطب این دکتر اون دکتر خیر ندیدم اونجا خ حساب شده همه کار میکنند برات

درمان نداره تنبلی تخمدان بخصوص از اولین پریود شدنا باشه.اگه بعدا بوجود اومده باشه بهتر میشه کنترلش کرد.دوفاستون حاوی دیدروژسترون که یه هورمون از خانواده پروژسترون .درمان نمیکنه فقط پریود رو کنترل میکنه و اگه بارداری اتفاق بیافته کمک به لانه گزینی میکنه.تنبلی به متفورمین و سیاهدونه جواب میده

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم