2777
2789
برو جلوش وایسا بهش بگو اگه من خیانت کرده بودم الان دست من جایه دستت روقران بود قبول میکردی ؟ میبخشید ...

عمران مردها ببخشا اگه یه زن بود مثل یه آشغال میزارن جلو در 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
برو جلوش وایسا بهش بگو اگه من خیانت کرده بودم الان دست من جایه دستت روقران بود قبول میکردی ؟ میبخشید ...

بهش گفتم منم مجردی یه دوست داشتم دلم براش تنگ شده میخوام بهش زنگ بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف های عاشقانه

خواهرم میگه جواب هایی که دادی کم بود و طبق همون اطلاعات کم راهنماییت میکنم اول اینکه دوستان میگن اگه نفهمیده بودی معلوم نیست  تا کجا پیش بره و اینکه بار چندمش ممکنه باشه واینا نمیشه قضاوت کرد و قصاص قبل جنایت نمیشه کرد و شما روی این حرف ها زوم نکن چون باعث افسردگی ونفرت ازهمسرتون میشه

بهترین راه حل با این اطلاعات  اینه که بشین با همسرت صحبت کن و بهش بگو من از تو یه بت توی ذهنم ساخته بودم که بزرگترین صفت این بت متعهد بودنش بود و تو با کارت تمام اون بت را خرد کردی اینکه پشیمونی چیزی را حل نمیکنه چون اگه من نفهمیده بودم متعهد نمیبودی و به کارت ادامه میدادی حالا هم ازت یه فرجه میخوام با اینکه تو این خونه زندگی میکنم نمیدونم تا کی طول بکشه این فرجه من باید تصمیم بگیرم بین بخشیدن و فرصت دوباره به شما یا اینکه خانواده ها را در جریان بزارم و اونا بزرگتری کنندیا شمارا تضمین کنند ویا اینکه جدا بشیم وحدود دو هفته به خودت فرصت بده چون هیچ چیز از ذهن وروان شما مهم تر نیست اگه تونستی ببخشی البته با دریافت امتیاز خاص مثل حق طلاق تا اگه دوباره تکرار کرد راحت جداشی ومهریه ات راهم بگیری  اگر که نه خانواده ها را در جریان بزار و یه تصمیم کلی بگیرید ولی اگه قصدت ادامه زندگی هست سعی کن به خانواده ها کشیده نشه چون وجه همسرتون خراب میشه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
وقتی فهمیدم حتی نمیتونستم سر پا وایسم  دست گذاشت رو قرآن من هنوز نبخشیدمش

آره نمیشه بخشید ولی اگه تصمیم ب ادامه زندگی گرفتی سعی کن مستقل باشی و پول پس انداز کنی برای روز مبادا.حاضر شده خونه رو ب نامت بزنه؟گفته میزنم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خواهرم میگه جواب هایی که دادی کم بود و طبق همون اطلاعات کم راهنماییت میکنم اول اینکه دوستان میگن اگه ...

ممنون آره خودم هم تصمیمم اینه بهش یه فرصت میدم ولی اگه تکرار کرد دیگه تمومه

ممنون آره خودم هم تصمیمم اینه بهش یه فرصت میدم ولی اگه تکرار کرد دیگه تمومه

یه دو هفته بزار در انتظار بخششت باشه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
باشه حتما این کارو میکنم

ان شاء الله دیگه این مسائل تو زندگیت پیش نیاد