2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنن اگه طرف پا میدا  میرفت دیدنش

طرف که پاداده دختره خوب اون شروع کننده بوده لنگ هم میخواست میداده ولی خب باید دید رفتار همسرشون چجوری بوده

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
حرف های عاشقانه

مستقلی؟ میتونی ازش طلاق بگیری؟ میتونی اونو با اون زنه ببینی  و کاملا ازش دل ببری؟ اگه میتونی که طلاق بگیر

اما اگه این شرایط رو نداری فقط ازش بخواه که خونه رو به نامت بزنه  بش بگو بار دیگه ای در کار نیست. 

به نظر من اگه کسی خیانت دید نه بارای بار اول بلکه دفعه چندم اگه میبینه نمیتونه و نمیخواد طلاق بگیره نباید دیگه به روی خودش بیاره آخه اون موقع ارزش خودش میاره پایین

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

ببخشید استارتر ولی زر میزنن.شوهر من بار اول در حد چت بود وقتی فهمیدم اشک میریختا.جوری اشک میریخت انگار عزیزش دور از جون فوت شده.الانم ک خداروشکر به خونه کشیده شده خیانتاش.اشک و قسم و آه و ناله هاشون و زود فراموش میکنن وقتی یه هرزه جدید میبینن.منم به خاک پدرمادرش قسم خوردم ک بچم بزرگ بشه جدا میشم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ببخشید استارتر ولی زر میزنن.شوهر من بار اول در حد چت بود وقتی فهمیدم اشک میریختا.جوری اشک میریخت انگ ...

وقتی فهمیدم حتی نمیتونستم سر پا وایسم  دست گذاشت رو قرآن من هنوز نبخشیدمش