2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا بعضی ها حالیشون نیست  خدا شاهده من پرده اشپزخونه و انداختم دور یعنی آتیش گرفت ولی نرفتم ...

وای نگو اعصابم از بی شعوری بعصیا داغونه بچم کوچیکه برادرشوهرام مثل گاو لیسش میزنن 

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

مام فقط کارای ضروری مثل خرید نون و مواد غذایی میریم سوپری محلمون..و یا داروخونه برا خرید دارو..البته من که نه میسپرم هرکی میره بیرون اون برام بگیره..

خرید عید کلا نرفتیم...مهمونیم قرار نیس بریم ولی برادر خواهرم که هم محلیم میان میرن اونام دست نمیدن موقع اومدنم دستاشونو میشورن..

وای نگو اعصابم از بی شعوری بعصیا داغونه بچم کوچیکه برادرشوهرام مثل گاو لیسش میزنن 

بچه منم کوچیکه پدر شوهر و شوهرم بوسش میکردن منم هرروز با شوهرم دعوا میکردم اخر سر قهر کردم اومدم خونه مامانم😑

نههههه 😨😨😨😱😱😱

قاطعانه بگو نکنن اینکارو 

زن داداشم خیلی باشعوره بچه آمو خیلی دوس داره گفت یه بوسش کنم دلم تنگ شده منم گفتم نه زن دایی مامانمم تو این روزا بوسم نمیکنه بعدا ک انشاءالله 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
واقعا بعضی ها حالیشون نیست  خدا شاهده من پرده اشپزخونه و انداختم دور یعنی آتیش گرفت ولی نرفتم ...

تقصير تلويزيون هم هست ، برنامه دور همي يا چند تا برنامه ديگه رو با تماشاگر نشون ميده ، حراجستون فروشگاه رفاه تبليغ ميكنه ( به جاي اينكه تذكر بده از نزديك ترين مغازه به خونتون خريد كنيد ) ، من خودم واقعا آدم مذهبي هستم ولي امروز فهميدم يك مسجد نزديك خونمون باز هست كلي اعصابم خورد شد بعد پسرخاله ام زنگ زده نميدونم به كجا قضيه مسجد رو گفته گفتن با رعايت شئونات بهداشتي ايرادي نداره ، كلا علاوه بر مردم دولت هم اصلا قضيه رو سفت و سخت نگرفته .

نههههه 😨😨😨😱😱😱 قاطعانه بگو نکنن اینکارو  زن داداشم خیلی باشعوره بچه آمو خیلی دوس داره ...

میگم خیلی ام میگم ولی فایده نداره خونه بابامم نمیتونم برم چون دورن

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
تقصير تلويزيون هم هست ، برنامه دور همي يا چند تا برنامه ديگه رو با تماشاگر نشون ميده ، حراجستون فروش ...

فروشگاه نزدیک خونمون بسته روشم پلاکارت زده ب علت ازدحام زیاد و شیوع کرونا تا اطلاع ثانوی بسته اس چرا ک سلامتی شما دوست عزیز از هر چیزی برای ما باارزش تره 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖