2777
2789
عنوان

اهنگ دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 100 پست
بله اکثرا طرفداراش هم بچه ها هستن دخترم عاشق آهنگاشه 

من همش میگم مثلا اینا رو بچه ببینه چی میشه خودم خواهر کوچیک دارم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشم خب ویدئوش پسربچه داره نگاه میکنه مامان باباهه شبکه رو عوض میکنن یعنی خودش میدونه داره چیکار می ...

بچه های ما که نمیدونم ورد زبون همه شده دکتر جون دکتر

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چه جالب اتفاقا من موزیک ویدئو رو دیدم به شوهرم گفتم انگار فیلم پ ورن درست کرده 🤨

آره عزیزم من تو کانال تلگرامی دیدم درمورد آهنگش انتقاد کرده بودن و اینم نوشته بود 

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
خب بچه نبینه فقط گوش بده البته فقط لباساشون یکم افتضاح بود

اصلا شنیدی چیا میگه؟

کدوم ادم عاقلی به بچه میگه مشروب بخورع؟

یا میگه اول اینستا بعد کتاب؟

همون صوتیش هم زننده س

هرچند که از ساسی و امثالهم که چیز درست حسابی نباید توقع داشت 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
کلکسیون 85هس خیلی زننده س  

من الان صوتیش رو گوش دادم خیلی بده شاید روی منو شما تاثیر نزاره ولی خیلی از بچه ها تاثیر منفی میزاره تو سرش با این خوندنش

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
من وقتی هنوز نمیدونستم چیه تو اینستا  یهو دیدم زدم روش دخترم شعرش رو شنید جالبه فوری حفظ شد پرس ...

باز خوبه پیچوندی دخترتو ..والا خواهر من کلیپش ندیده هنوز  میگه دکتر جون دکتر بیا پیکمو پر کن

من همش میگم مثلا اینا رو بچه ببینه چی میشه خودم خواهر کوچیک دارم 

من این آهنگو نگرفتم برا دخترم بعد درک متن ترانه دیدم عروسک خوشکل من بیشتر به کار دخترم میاد تا اینکه دو تا شات بزن والا

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
اصلا شنیدی چیا میگه؟ کدوم ادم عاقلی به بچه میگه مشروب بخورع؟ یا میگه اول اینستا بعد کتاب؟ همون صو ...

از ساسی توقع نداریم بشین مثل شجریان بخونه اما تصویراش دیکه بیش از حد تصوز داغونه

یه آدم مبتذل ارزش دوست داشتن نداره قبلا طرفدارش بودم ولی الان دیگه گندشودر آورده طرفداریشم نمیکنم&n ...

اون فقط باید هستی خانوم جونمد پس کی خانوم پونه ام باید بخونه