2777
2789
عنوان

اهنگ دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 100 پست
چرا باحاله پر انرژیه 

اخه تصویراش زشته مخصوصا اگر بچه ببینه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه یه بازیگرپورن هم هست تو موزیک ویدئوش  نخورین منو که از کجا بازیگره رو میشناسما من کلا فیل ...

چه جالب اتفاقا من موزیک ویدئو رو دیدم به شوهرم گفتم انگار فیلم پ ورن درست کرده 🤨

زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄

متاسفانه الان این سبک موسیقی بیشتر به مزاج بعضی جوونا خوش میاد واز اب گل الودم ماهی گرفتن ک کاری نداره ولی خو خیلی مناسب بچه ها نیست در هر صورت کاریش نمیشه کرد اومده بیرون وتامام

اگر روزی عقل را بخرند وبفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم فروشنده خواهیم بود.......................میشه یه صلوات برا خوب شدنم بفرستید😢😭😭😭
همشون کنتراشون زیادی زده بالا

خودش میگه دیگه ...اونجا که دختره خوابیده دیدی با چه نازی میگه دکتر ..اونم میگه جون دکتر ...اونجا فک کردم اینو برا  پ و رن هاب ساختن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مبارک باشه ایشونم شمارو دوست دارن اگه طبق استاندارداش باشی    

استاندارد ساسی که دیگه مشخصه چیه

برا بچه ببینه خیلی بده

بله اکثرا طرفداراش هم بچه ها هستن دخترم عاشق آهنگاشه 

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
اخه تصویراش زشته مخصوصا اگر بچه ببینه

خودشم خب ویدئوش پسربچه داره نگاه میکنه مامان باباهه شبکه رو عوض میکنن یعنی خودش میدونه داره چیکار میکنه چقد مثبت 18 س😂

زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄