2777
2789
عنوان

اهنگ دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 100 پست
موزیک ویدیو ش بامزه اس و البته مثبت 18 😂

تازه یه بازیگرپورن هم هست تو موزیک ویدئوش 

نخورین منو که از کجا بازیگره رو میشناسما من کلا فیلمای خانوادگی میبینم تو یه کانال تلگرامی نوشته بود

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
موزیک ویدیوش داغوووونه

من تعجب کردم یه لحظه که تو یوتیوبم یا سایت دیگه اخه یکی که توش بود richell Ryan  این تو فیلمای برازرس بازی میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه ندیده نیستم اصلا ولی بنظرم هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد  جدا از شعرش که خیلی بد ...

فک کنم دقیقا مصداق کودک ازاریه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
تازه یه بازیگرپورن هم هست تو موزیک ویدئوش  نخورین منو که از کجا بازیگره رو میشناسما من کلا فیل ...

بله الان اسمشک نوشتم من اینو دیدم  تعجب کردم فک کردم دارم  تک سایت برازرس میچرخم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من به شخصه ندیده نیستم اصلا ولی بنظرم هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد  جدا از شعرش که خیلی بد ...

فک کن اینو پخش کنن بچه ها ببین چه تاثیر بدی دارههه

خیلی عالیه من که عاشقش شدم 😂😂😂🌹هم آهنگش هم خوانندش هم کلیپش چیزی هم نداره بیشتر طنزه به نظرم

واقعا خوشت میاد؟؟

میشه به منم بگید چی شده؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
بله الان اسمشک نوشتم من اینو دیدم  تعجب کردم فک کردم دارم  تک سایت برازرس میچرخم

واقعا جلف و زننده اس 

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
میشه به منم بگید چی شده؟

کلکسیون 85هس خیلی زننده س