2821
2789
عنوان

شباهت

96 بازدید | 18 پست

بچه ها توروخدا مسخره نکنید و محترمانه جواب بدید من 5سال دچار وسواس فکری شدید هستم  من ی پسرعمو دارم4سالشه  بعد ی شخصی اومد توتلوزیون گفت شبیه تو اون شخصم اصلا قشنگ نبود من فیسم اوکیه  ولی همش گریه میکنم میگم من نمیخوام اون شکلی شم ب 5تا از اعضای خانوادمم نشون دادم عمه و دوستان و... گفتن اصلا شباهتی بهت نداره حتی خندیدن یکیم ب پسرخالم شباهت داده بود ک اون اصلا شبیه نبود من خودم میدونم شبیه نیستم ولی میگم پس چرا این بچه گفت 😭😭😭😭😭😭 ولی من  خیلی ناراحتم توروخدا ارومم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس خودتو اونی که تو تلویزیون بود لطفا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

حرف یه بچه ی 4 ساله رو جدی گرفتی؟ دریچه ی دید بچه ها با ما فرق داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خوشبحالت ک دغدغه فکریت چرتو پرتای یه بچه ۴سالس😶

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
ینی چی الان مسخرع کردی؟

نه میگم خوش ب حالت ب نظرم خیلی خوبه به این چیزا فکر میکنی 🤦🏼‍♀️

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
نه میگم خوش ب حالت ب نظرم خیلی خوبه به این چیزا فکر میکنی 🤦🏼‍♀️

ن اتفاقا من وسواس فکری دارم  5ساله    دوسال دارو خوردم تاثیرش بد بود عوارض داشت  جوری حالم بد میشد ک تامرز تشنج میرفتم وقتی فکرم درگیرمیشد این کجاش خوبه

ن اتفاقا من وسواس فکری دارم  5ساله    دوسال دارو خوردم تاثیرش بد بود عوارض داشت   ...

نمیدونم چجوری میشی ینی چی مثلا 

وقتی به چیزی فکر میکنی حالت بد میشه؟

ببخشید سر در نمیارم چجوریه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
2823
2791
2779
2792