2821
2789
عنوان

شباهت

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست
گفتم محترمانه  لطفا من باکسی دعوا ندارم اینجا

شما حرف بی ادبی تو جمله ی من پیدا میکنی؟؟

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قیافت اوکیه ک اخه چرا حرف یه بچه رو مهم میدونی..اصلا فک نکن ب این چیزا...خودتو ب چیزای دیگه سرگرم کن

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
آها پس مشكلت اينه. فقط خودت ميتوني به خودت كمك كني. بايد بيخيال بشي. خودت رو مشغول كن با كار و ورزش

همش میگم  حتما شباهت دارم ک شباهت داده دیگه از ی طرف هیچ شباهتی پیدانمیکنم و همه گفتن ن نییستی

2823
2791
2779
2792