2777
2789
عنوان

زندگی برادر من

450 بازدید | 26 پست

خانم برادر من به شدت پرخاشگره.البته برادرم هم همینجوره.هر دو متوقع،بددهن و ناراحتن. همیشه دعواهاشون جلوی بقیه ست.بهم فحاشی و بی احترامی میکنن.الان جدیدا کارشون به کتک کاری رسیده. خانم برادرم زنگ زده کلانتری که بیان صورتجلسه کنن.هر وقت دعوا میکنن زنگ میزنن به مادر من و مادر خانم که بیان خونشون.بقیه رو میکشونن به دعوا.جلوی مادرا به هم توهین میکنن.حتی به خانواده های هم.بچه شون که چهار سالشه میمونه اون وسط حیرون کار مادر و پدرش.

مادر من براشون برا عید لباس خریده بود و شال گردن و جوراب های فانتزی بافته بود وقتی رفته بود خونشون دیده بود که خانم برادر من تمام چیزایی که مامانم چند ماه روشون وقت گذاشته بود رو سوزونده و تیکه تیکه کرده.

بعد که برگشت مادرم خونه دیدم حالش بده از این حجم بی ادبی.خیلی دلش شکسته بود.هم مادرم فشار داره هم کم خونی شدید هم توی خانواده ش سابقه سکته دارن.ما نگرانیم و موندیم چکار کنیم.خواهرم به برادرم پیام داد که توی این وضع ببماری زنگ نزنین به ما و مامان رو نکشونین بیرون.خودتون حل کنین.خانم برادرم پیام داده که من هر وقت بخوام زنگ میزنم.

از این حجم گستاخی موندم اصن.احساس میکنم دوتاشون اختلال روانی دارن.نمیدونیم چکار کنیم.مادرم دلش نازکه.هر چی میگم فاصله بگیر نرو اونجا وقتی زنگ زدن تو کتش نمیره.میگه اگه نرم حتما بلا ملایی سر هم در میارن

شما باشین چیکار میکنین؟ بگم ها کلا فاقد شعورن هر دو شون.نه مشاوره حالیشونه نه بزرگتر حالیشونه نه حرف.کلا خرفتن.  

ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دلم برا اون بچه سوخت😥😢

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
دلم واس مامانتون و برادزادتون سوخت انشالله سال جدید توام با آرامش باشه واسه همتون

ممنونم.دعا کنین.مادرم تو این وضعیت ویروس و مشکلات و نگرانی ها خیلی فکر و خیال اینارم داره.میترسه بهم صدمه بزنن و اونوقت دامن همه رو بگیره

انگار خصوصیات زنداداشم و مادرم و کامل نوشتی ولی برادرم خیلی صبوره بنده خدا، زنش وقتی نزدیک پریودیش میشه کلا روانی میشه مام به مادرمون گفتیم دیگه نره و برادرم دیگه نمیزاره زنگ بزنه به مادرم چون مامانم چندبار سکته خفیف کرده خدا شما رو هم صبر بده مثل ما

زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792