2777
2789

مگه حتما باید ظرف هفت سین باشه.با چیزای دیگه ای که توی خونه هست هفت سینتو بچین.

شیشه کوچولو.ظرف سفالی.جام.بلور.چینی و....

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
ظرف از سال قبل دارم ولی اصلا حس انداختن سفره رو ندارم و نمیخام سفره هفت سین بندازم.

منم یه کوچیک ساده میچینم...من هرسال تجملاتیش کردم ولی امسال اصلا حس ندارم.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو كاسه هاي چيني بچين عيب نداره سلامت باشي ايشالله سال ذيگه جبران ميكني

دورت بگردم كاسه سالادخوري چيني زرين دارم خوشكلم هستن اتفاقا!ولي خب آينه شمعدون اينا هيچي ندارم😞

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
منم یه کوچیک ساده میچینم...من هرسال تجملاتیش کردم ولی امسال اصلا حس ندارم.

اره امسال اصلا حال و هوای عیدو نداره...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
با ظرفای تو خونه شش تا بستنی خوری شربت خوری سخت نگیر 

ندارم قربونت بشم كاسه سالادخوري كوچيك دارم چيني زرين ولي آينه شمعدون ندارم سبزه هم معلوم نيس شوهرم بخره يا نه

اره امسال اصلا حال و هوای عیدو نداره...

من بزور یکم کمدامو چیزامو تمیز کردم اصلا حوصله شستن قالیچه و پادری و اینا هم ندارم...بوی عید نمیاد اخه ادم حس نداره.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
ندارم قربونت بشم كاسه سالادخوري كوچيك دارم چيني زرين ولي آينه شمعدون ندارم سبزه هم معلوم نيس شوهرم ب ...

اشکال نداره همون کاسه چینی هم خوبه سبزه خودت بریز یه کم عدس خیس کن بعدش بریز تو یه بشقاب پارچه نم دار بنداز روش جوونه که زده بریز تو ظرف تا سبز بشه  

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
ندارم قربونت بشم كاسه سالادخوري كوچيك دارم چيني زرين ولي آينه شمعدون ندارم سبزه هم معلوم نيس شوهرم ب ...

شمعدون که مهم نیست من هر سال شمع مدلدار داشتم.یا حتی شمع وایمر که همیشه توی خونه دارم استفاده کردم.

بجای سبزه میتونی گلدون اگه داری بذاری

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
مگه حتما باید ظرف هفت سین باشه.با چیزای دیگه ای که توی خونه هست هفت سینتو بچین. شیشه کوچولو.ظرف سفا ...

كاسه سالادخوري چيني زرين كوچولو دارم ميشه اونا؟

اشکال نداره همون کاسه چینی هم خوبه سبزه خودت بریز یه کم عدس خیس کن بعدش بریز تو یه بشقاب پارچه نم دا ...

😘😘😘😘😘