2821
2789

با ادمش برید تو رابطه احساسی نه هرکسی

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

منم حالم دقیقا مث خودته شایدم بدترازتو...عشق ی طرفه همچیمو ازم گرف..طوری شده ک دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه..دلم شده ازسنگ...واینو ازخودم مطمئنم ک دیگه هیچوقت عاشق کسی نمیشم چون بد ضربه ای خوردم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم حالم دقیقا مث خودته شایدم بدترازتو...عشق ی طرفه همچیمو ازم گرف..طوری شده ک دیگه هیچی خوشحالم نمی ...

فک میکنی،زخمات ک خوب بشه،اون آدم واقعی زندگیت ک بیاد دلت یهو میریزه

زمان لازمه

فک میکنی،زخمات ک خوب بشه،اون آدم واقعی زندگیت ک بیاد دلت یهو میریزه زمان لازمه

دلم مرده..ن احساسی برام مونده ن غروری...ازخودم متنفرم ک انقد ضعیفم ک ذینطوری داغون و شکسته شدم..بخدا بااهنگای شادم میزنم زیر گریه.

دلم مرده..ن احساسی برام مونده ن غروری...ازخودم متنفرم ک انقد ضعیفم ک ذینطوری داغون و شکسته شدم..بخدا ...

میفهممت خودم کشیدم اینارو 

واسه همین بهت میگم ب خودت زمان بده مطمئن باش این شکست اونقدر قوی و مقتدرت میکنه ک خودتم باورت نمیشه 

این روزام میگذره و میره

میفهممت خودم کشیدم اینارو  واسه همین بهت میگم ب خودت زمان بده مطمئن باش این شکست اونقدر قوی و ...

امیدوارم دوست خوبم همونطوری ک میگی باشه..این روزا حالم خیلی بده..اگه میشه برام دعاکن بتونم فراموشش کنم...

2824
2823
2791
2779
2792