2821
2789

با ادمش برید تو رابطه احساسی نه هرکسی

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

منم حالم دقیقا مث خودته شایدم بدترازتو...عشق ی طرفه همچیمو ازم گرف..طوری شده ک دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه..دلم شده ازسنگ...واینو ازخودم مطمئنم ک دیگه هیچوقت عاشق کسی نمیشم چون بد ضربه ای خوردم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حالم دقیقا مث خودته شایدم بدترازتو...عشق ی طرفه همچیمو ازم گرف..طوری شده ک دیگه هیچی خوشحالم نمی ...

فک میکنی،زخمات ک خوب بشه،اون آدم واقعی زندگیت ک بیاد دلت یهو میریزه

زمان لازمه

فک میکنی،زخمات ک خوب بشه،اون آدم واقعی زندگیت ک بیاد دلت یهو میریزه زمان لازمه

دلم مرده..ن احساسی برام مونده ن غروری...ازخودم متنفرم ک انقد ضعیفم ک ذینطوری داغون و شکسته شدم..بخدا بااهنگای شادم میزنم زیر گریه.

دلم مرده..ن احساسی برام مونده ن غروری...ازخودم متنفرم ک انقد ضعیفم ک ذینطوری داغون و شکسته شدم..بخدا ...

میفهممت خودم کشیدم اینارو 

واسه همین بهت میگم ب خودت زمان بده مطمئن باش این شکست اونقدر قوی و مقتدرت میکنه ک خودتم باورت نمیشه 

این روزام میگذره و میره

میفهممت خودم کشیدم اینارو  واسه همین بهت میگم ب خودت زمان بده مطمئن باش این شکست اونقدر قوی و ...

امیدوارم دوست خوبم همونطوری ک میگی باشه..این روزا حالم خیلی بده..اگه میشه برام دعاکن بتونم فراموشش کنم...

2824
2823
2791
2779
2792