روز جمعه ای پوسیدم توی خونه با شوهرمم قهرم میخوام این چند روز ک قهرم باهاش نه شام درست کنم واسش ن ناهار تا تنبیه بشه فقط نمیدونم خودم چیکار کنم الان اومدم تو اتاق درم بستم خیلی حوصلم سرمیره غذایی نخوردم خسته شدم از این اتاقم
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره فکر خوبیه الان اومد از تو اتاق مهر برد نماز بخونه
وااای خدااا چ مرد خوبییی😍😍
کاش منم بایکی ازدواج کنم ک نماز خون باشه😍
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️