2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 65 پست
ب جهنم تو سرش بخوره من رفتم سمتش ضایع کرد منو

عاهااااا،،من نمیدونستم😂

خودت برویه چیزی بخور درحین خوردن مدام قربده وخودتوشادنشون بده😍😂اونم ولش کن میخام کوفت بخورع

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیشب کنار هم خواب بودیم دستم و گذاشتم رودستش دستم و پس زد و پشتش و کرد ب من 

بهش الان بگو انگاری باید یادت بدم بیای منت کشی اشتی ونم باهات،زبونش بگیر تموم شه.مردا انقدررررررررر بچه ان 

عاهااااا،،من نمیدونستم😂 خودت برویه چیزی بخور درحین خوردن مدام قربده وخودتوشادنشون بده😍😂اونم ولش ...

اره فکر خوبیه الان اومد از تو اتاق مهر برد نماز بخونه 

بهش الان بگو انگاری باید یادت بدم بیای منت کشی اشتی ونم باهات،زبونش بگیر تموم شه.مردا انقدررررررررر ...

اگ این کارو بکنم دیگ واسش عادت میشه بخودش جرعت قهر و بی محلی میده میگه اینکه میاد سمتم 

اگ این کارو بکنم دیگ واسش عادت میشه بخودش جرعت قهر و بی محلی میده میگه اینکه میاد سمتم 

نه بابا سخت نگیر.حالا یبار امتحان کن.بخدا نباید فکر رو کم کردنش باشی.حالا اینبارو تو زبون بریز واسش تموم شه.

اره فکر خوبیه الان اومد از تو اتاق مهر برد نماز بخونه 

وااای خدااا چ مرد خوبییی😍😍

کاش منم بایکی ازدواج کنم ک نماز خون باشه😍

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
بره گمشه 

طفلک😂گناداره نگواینجور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز