2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم 😔😔

204 بازدید | 19 پست

حال و حوصله هیچکس رو ندارم، دوست داشتم همین کرونا بگیرم و بمیرم، از زندگیم خسته ام، تو این شهر فقط شوهرم و خانواده اش دورم هستن که سر هر چیز کوچیک فقط میخوان آدم رو بچرزونن. شوهرم همش تو سرم زده تحقیر کرده حالا خودش و خانواده اش میگن چرا شاد نیستی چرا تیپ نمیزنی فلان نمی کنی؟ مگه گذاشتین شماها؟؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در همه حال به خودم میرسم مگر اینکه واقعا مریض باشمو حالم خوب نباشه واسه همین اگه بخودم نرسم همسرم بچه ها و خانواده همسرم میگن چی شده حالت خوب نیس ؟ 🤣🤣 یعنی عادت دارن منو شیک و مجلسی ببینن همیشه 

محل نذار بهشون ، با این کارت اونا فکر کردی ناراحت میشن ؟ نه عزیزم اصلا کسی ناراحت نمیشه ، سعی کن خود ...

آخه آدم مگه میتونه بی تفاوت باشه وقتی آدم خسته شد و بی حوصله دیگه هیچی حال آدمو خووب نمیکنه 

ظاهرا انرژی شون مثبته اما در اصل امر و نهی و فضولی و ... هست

تو هم به اونا امرو نهی کن متقابلا. 

مثلا به خواهرشوهرت بگو ..وااای این چیه پوشیدی اصلا بهت نمیاد . ارایشت خیلی سنت رو بزرگ نشون میده . 

یا به مادرشوهرت بگو ببخش ولی چرا اینقدر در این چندروز افتاده تر شدی ؟  

با لحنی محترمانه و ادب هم بگو . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
تو هم به اونا امرو نهی کن متقابلا.  مثلا به خواهرشوهرت بگو ..وااای این چیه پوشیدی اصلا بهت نمی ...

همین خوبه انگار اونا عقل کل هستن هزار تا عیب دارن مخصوصا رنگ و حرف عوض کردنشون. به خاطر مال دنیا خودشون و همه شونو پیر و بی اعصاب کردن

امروز نتونی جوابشونو بدی . سنت که بالاتر بره اصلا نمیتونی .

از تنهایی زیاد و اینکه یکی از عزیزانم تازه فوت کرده چند بار تازگیا بدجور با شوهرم دعوا کردم و هی از اونا خواستم کمکم کنن کمک کردن اما در کنارش پررو و صاحب اختیار هم شدن و حرف زندگی مو همه جا زدن

همین خوبه انگار اونا عقل کل هستن هزار تا عیب دارن مخصوصا رنگ و حرف عوض کردنشون. به خاطر مال دنیا خود ...

وقتی دیدی یکیشون اعصاب نداره . بگو توی تلویزیون دکتر میگفت اگه کسی دورو اطرافتون اینطوریه بهش بگین هر چه سریعتر به روانپزشک مراجعه کنه. 

این همه راه هست که راحت خانواده شوهر رو عذاب بدی :(

نشستی خودتو عذاب میدی ؟؟؟؟ 

نترسی ا . بگو من نمیگم که شانسی تلویزیون رو باز کردم  دکتره گفت شبکه 4 بود :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(