2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست
از تنهایی زیاد و اینکه یکی از عزیزانم تازه فوت کرده چند بار تازگیا بدجور با شوهرم دعوا کردم و هی از ...

دیگه نزار بفهمن از زندگیت ....

بعدشم بگو خب الان زمون قدیم نیست .ادم از همه چی بقیه خبر داره . اما نمیخواد جار بزنه . چون  جارچی فرقی با ادم هرزه نداره . از این حرفا بگو بهشون . . 

بعدشم دیگه نزار بیان کمکت و.... بگو خودم بلدم کارامو انجام بدم . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه نزار بفهمن از زندگیت .... بعدشم بگو خب الان زمون قدیم نیست .ادم از همه چی بقیه خبر داره . اما ...

واقعا همیشه باید حق رو به خودت بدی و یه جورایی طلبکار باشی، هرچی شد وگرنه کم میاری.

این مدت چند بار شوهرم دست روی من بلند کرده حس میکنم دیگه شخصیتم از بین رفته

احساس تنهایی میکنم، ناخودآگاه حساس شدم، دست خودم نی زودرنج شدم

برای هممون پیش میاد این چیزا .باورزش ورقص خوندن کتاب اعتمادبنفسوببربالاتر.بعداین کرونا که تموم شد نمون توخونه بروگردش استخرو...فعلا توخونه خودتوسرگرم کن موفق باشی 

واقعا همیشه باید حق رو به خودت بدی و یه جورایی طلبکار باشی، هرچی شد وگرنه کم میاری. این مدت چند بار ...

اگه بزاری اینطوری پیش بره خیلی بده . 

الان برای یه سیلی در پزشک قانونی میلیونها دیه مینویسن .

یه دختر خاله دارم میگفت شوهرمو منو چند بارزد .

یه بار یه قابلمه بزرگ توی غذا رو برداشته بود زده بود سر همسرش .  و حتی باباشم فحش داده بود (اخه باباش فوت شده یعنی ش ه ی د )  میکفت از اون موقع یکم حساب کتاب دستش اومد . 

با اینکه هیچ خالم اینل دوس ندارن دخترش طلاق بگیره یا برگرده خونه باباش . از خودش اینطوری دفاع کرده بود.

اگه یه بار دیگه دس روت بلند کرد زنگ بزن اورزانس اجتماعی شهرتون یا پزشک قانونی . قایمکی زنگ بزن . کلی کمکت میکنن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(