2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من که چاق حساب میشم و اضافه وزن دارم دکترم بهم گفت فقط ماهی یه کیلو راه بیشتر ندارم .  شما ...

چن کیلو بودی و اضافه وزنتون چقدر بود

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
باردار شدم ۹۷ الان ۹۷ . اوایل زیاد کردم باز کم کردم الان ماه اخره اشتهام باز شده احتمالا دو کیلو دبگ ...

ینی اول ۹۷بودی بعد ۸ماه بارداری بازم ۹۷ کیلویی؟؟

ینی اول ۹۷بودی بعد ۸ماه بارداری بازم ۹۷ کیلویی؟؟

اره اول ۹۷ بودم اومدم تا ۹۹ اینا بعد کم کم ویارم بیشتر شد ۴ کیلو افتاد ازم‌. باز از ماه هشتم که اشنهام بیشتر شد تا اول ماه ۹ حدود ۱ و خرده ای افتاد روم الان که اواخرشم هم بچه وزن گرفته هم خودم سنگین تر شدم احتمال ۲ کیلو رو میدم ولی مطمئنم بعد از زایمان میام رو ۹۰ 

اره اول ۹۷ بودم اومدم تا ۹۹ اینا بعد کم کم ویارم بیشتر شد ۴ کیلو افتاد ازم‌. باز از ماه هشتم که اشنه ...

ایول خوشبحالت

من یکی از استرسام اضافه وزن بارداریه چون خودم ۱۲کیلویی اضاف دارم😭

استرس نداشته باش . به نطر من هیچی بیشتر از استرس باعث نازایی نمیشه . من با همین اضافه نزدیک ۴۰ کیلو دو تا بچه دارم که یکیش ۴ و نیم سالشه دومی هم که تو راهه ‌. تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته . نمیدونم چقدر به انرژی مثبت اعتقاد داری من به شدت اعتقاد دارم و خیلی اتفاقای بدو با همین انرژی مثبت از سر گذروندم 

استرس نداشته باش . به نطر من هیچی بیشتر از استرس باعث نازایی نمیشه . من با همین اضافه نزدیک ۴۰ کیلو ...

خدا حفظ کنه گل پسراتونو...مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتی که بهم دادی...اره واقعا این استرس لعنتی نمیزاره باردار بشم

خدا حفظ کنه گل پسراتونو...مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتی که بهم دادی...اره واقعا این استرس لعنتی نمیزار ...

قربونت برم عزیزم فقط به چیزای خوب فکر کن . ان شالله به زودی و هر وقت ساعتی به خوشیت منجر میشه باردار میشی و خدا بهت بچه های سالم و صالح میده 😍😍