2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ی بدیه انشاءالله دیگه هیییچ وقت پیش نیاد

سخت هست ولی میتونس بدترم بشه خداروشکر کنیم که عزیزانمون پیشمونن شکر کنیم به خاطر کارایی که میکردیمو هیچ وقت قدر ندونستبم براشون 

تازه واسه من استرس زایمان هم کنارشه تو این اوضاع بیمارستانا و ماموریت بودن شوهرم   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سالی که نکوست از بهارش پیداس😐😑

خوش بینی یکی از موردهای به هدف خوب رسیدنه عزیزم بگو همینکه تواین وضع سالم هستم شکر خدا

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

حالا اگه میگفتن خونه نمونین برین بیرون ومسافرت...همه میموند خونه حوصله بیرون نداشتن 😁😁😁😁

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

انشاله حکمتی هست توش.من که شکر میکنم خانوادم سالمن دعا میکنم خدا عیدی خوب بده به همه مون.انشاله عوض این روزای بدرو بده

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

کی اعالام کردن تا 20 فروردینه؟ من که شنیدم تا گرم شدن هوا بالای 30 درجه اس. اتاف خبر پریشب گفت احتمال اینگه با افزایش دما این ویروس غیر فعال بشه کمه چون طبق تحقیقات تغییر رفتار و ژنتیک میده تو دمای بالا کلا نامید شدم و بشدت افسرده