انقد تو قرنطینه موندم دیوونه شدم البته بودم دیوونه تر شدم مامانم خونه رو استخر کرده از خواب که بیدار میشم بوی وایتکس و الکل و کلر داغونم میکنه بهدم هر روز کل هیکل منو الکلی میکنه سرگرمی هم ندارم راه کار بدین
سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم
تو کرونا نمیگیری اما با این بوی وایتکس و الکل مریض میشی...بگو مامانت انقد مصرف نکنه خطر داره
میگم منم ولی امان از وسواس حالا کاشکی فقط یه نفر بود داداش و بابام از اون بدتر بابام که با الکل وایساده در اتاقا تا اومدیم بیرون تمام دیوار ها و میز و تخت رو الکلی میکنه داداشم هم اومدم بغلش کنم میگهرکرونا میگیرم میگم من بیرون نرفتم کرونا بگیرو میگه تو خودت یه نوع کرونای نادری
سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم
وای وسواس خیلی بده،قبلا دچارش بودم مادرت بنده خدا دست خودش نیست کمکش کنید کم کم درمان بشه،البته الان حق داره مهمون راه نده تو خونه،چون الان وقت مهمونی نیست خطرناکه
راهکار اینکه...فیلم بازی رقص کمک ب مامان کتاب خوندن خودم سرگرمیم شده کتک کاری
اصلا در باره ی کمک به مامان حرف نزن کسی هم ندارم کتک کاری کنم رقصم که کلا جزیی از زندگیمه قبل از کرونا هم کم کمش روزی ۳ ساعت میرقصدم بازی هم چه بازی اصلا با کی بازی کنم