2777
2789
عنوان

قرنطینه

451 بازدید | 30 پست

انقد تو قرنطینه موندم دیوونه شدم البته بودم دیوونه تر شدم مامانم خونه رو استخر کرده از خواب که بیدار میشم بوی وایتکس و الکل و کلر داغونم میکنه بهدم هر روز کل هیکل منو الکلی میکنه سرگرمی هم ندارم راه کار بدین

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

اگه بیرون‌نمیری برای چی الکلی ت میکنه ،هر وقت از بیرون‌ اومدید یا جیزی خریدید اونوقت صد عفونی کنید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج کن😁😁😁

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
ازدواج کن😁😁😁

من کل کلش ۱۶ سالمه اونم نیس امسال میشه

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز