2777
2789
عنوان

قرنطینه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست
تو کرونا نمیگیری اما با این بوی وایتکس و الکل مریض میشی...بگو مامانت انقد مصرف نکنه خطر داره  

میگم منم ولی امان از وسواس حالا کاشکی فقط یه نفر بود داداش و بابام از اون بدتر بابام که با الکل وایساده در اتاقا تا اومدیم بیرون تمام دیوار ها و میز و تخت رو الکلی میکنه داداشم هم اومدم بغلش کنم میگهرکرونا میگیرم میگم من بیرون نرفتم کرونا بگیرو میگه تو خودت یه نوع کرونای نادری

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی از خونه پاتونو بیرون نمیذارید چرا الکی ضد عفونی میکنه همه چیزو؟خیلی خطرناکه جلوشو بگیرید، آخر ا ...

وسواسن دیگه تازه مهمونم اومد در روشون باز نمیکنن

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم
میگم منم ولی امان از وسواس حالا کاشکی فقط یه نفر بود داداش و بابام از اون بدتر بابام که با الکل وایس ...

چندتا مطلب واسشون راجب خطرات الکل بخون شاید بی خیال بشن😹

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
چندتا مطلب واسشون راجب خطرات الکل بخون شاید بی خیال بشن😹

از ایت کارا زیاد کردم ولی چون ته تغاریم میگن جرف نزن تو بنیت از هممون ضعیف تره ولی خب راس میگن من یه سرمای ساده بخورم تا یه ماه افتادم

از ایت کارا زیاد کردم ولی چون ته تغاریم میگن جرف نزن تو بنیت از هممون ضعیف تره ولی خب راس میگن من یه ...

البته نمیدونم چجوری به ته تغاری بودنم ربطش میدن ولی خوب چیکار کنم دیگه

از رو خانواده ی ما میشه یه فیلم ۱۵۸۹ قسمته ی فرا کمدی ساخت😂😂😂

وسواسن دیگه تازه مهمونم اومد در روشون باز نمیکنن

وای وسواس خیلی بده،قبلا دچارش بودم مادرت بنده خدا دست خودش نیست کمکش کنید کم کم درمان بشه،البته الان حق داره مهمون راه نده تو خونه،چون الان وقت مهمونی نیست خطرناکه

راهکار اینکه...فیلم بازی رقص کمک ب مامان کتاب خوندن  خودم سرگرمیم شده کتک کاری

اصلا در باره ی کمک به مامان حرف نزن کسی هم ندارم کتک کاری کنم رقصم که کلا جزیی از زندگیمه قبل از کرونا هم کم کمش روزی ۳ ساعت میرقصدم بازی هم چه بازی اصلا با کی بازی کنم

من ژل ضدعفونی رفته تو گوشم الان از بینی و دهنم سرما میاد بیرون بنظرتون چیکار کنم😑☹☹

وای چه بد نمیدونم تاحالا تجربه نکردم

اصلا در باره ی کمک به مامان حرف نزن کسی هم ندارم کتک کاری کنم رقصم که کلا جزیی از زندگیمه قبل از کرو ...

گوشیت😹بازی نصب کن

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی