2777
2789
عنوان

بیاین 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 78 پست
اخه دکترم گفت رفتی تو پنج ماه دیگ نخواب منم رفتم تو ۱۷ هفته میترسم برای بچم مشکلی پیش بیاد

ازین بالشا بگیر بخواب خوبه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بعید بدونم ۴۰ روزم نزدیکه ۳۰ روزش رفته مگه میشه حالا ارم شد مهم نیست میندازم دیگه چه کاریه

عزیزم نندازش گناهه حالا شاید اصلا باردار نباشی یه بی بی چک بزن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
اخه خیلی سخته میدونم من خداروشکر زیاد ویار نداشتم ولی از بوی غذا بدم میومد میدونم چقد سخته

وای من از بوی همه چی بدم میومد

شوهر خاهرشوهرم یه بار تو ماشینمون بود .تو هوای سرد پنجره رو باز گذاشته بودم ب شوهرم میگفتم اون بو میده و حالت تهوع داشتم 😭😭 بیچاره یخ زد😭 بعدا ب شوهرم میگفتم بهش بگو بره حموم بو گند میده😐

وای فک کن اگ شوهرم میگفت چ بد میشد😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
دقیقا کاش ما هم اون موقعه زایمان میفهمیدیم😂😂

بد تر بود که نه میدونستی چته نه میدونسی میخوای چکار کنی نه پوشکی نه لباسی النگ و دولنگ میرفتی یکی میوردی😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اخه دکترم گفت رفتی تو پنج ماه دیگ نخواب منم رفتم تو ۱۷ هفته میترسم برای بچم مشکلی پیش بیاد

عه دکتر من گفت تا هر موقع اذیت نبودی بخاب

ولی الان واقعا اذیتم دیگه 😁

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
وای من از بوی همه چی بدم میومد شوهر خاهرشوهرم یه بار تو ماشینمون بود .تو هوای سرد پنجره رو باز گذاش ...

😂😂😂 من خداروشکر اینطور نبودم کلا تا الان ک بارداریم راحت بو ه اصلا متوجه نشدم حالا از این به بعد دیگ نمیدونم سخت میشه یا ن

😂😂😂 من خداروشکر اینطور نبودم کلا تا الان ک بارداریم راحت بو ه اصلا متوجه نشدم حالا از این به بعد ...

خداروشکر

ویار خیلی بده. همش دعا میکردم خدا حس بویایی رو ازم بگیره

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
بد تر بود که نه میدونستی چته نه میدونسی میخوای چکار کنی نه پوشکی نه لباسی النگ و دولنگ میرفتی یکی می ...

اصلا هم نمیدونستی دردت برا چیه یه دفعه یه بچه میذارن بغلت😂😂

کدوم بالشا اسمش چیه زیر کمر میذارنش

اسمش و نمیدونم ولی من یکی برام اورد شوهرم جای شکمش خالی بود دمر میخوابیدم تو برو دارو خانه بگو بالش برای بارداری میخوام بهت ازینا میده که شبیه حلقس یا مدل های دیگش ببیم با هر کدوم راحت تری از اونا بردار

اسمش و نمیدونم ولی من یکی برام اورد شوهرم جای شکمش خالی بود دمر میخوابیدم تو برو دارو خانه بگو بالش ...

وای واقعا مرسی رو پهلو اصلا خوابم نمیبره 

اصلا هم نمیدونستی دردت برا چیه یه دفعه یه بچه میذارن بغلت😂😂

آدم هنگ میکنه میگه این از کجا اومد ؟!از الان داره مخفی کاری میکنه بزرگ بشه چه میشه