2777
2789
عنوان

بیاین 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 78 پست
ن بابا یکی دوسال پیشم چنین چیزی گفتن ولی زمین نابود نشد ک هر چند سال یه بار چنین چیزای چرتی رو در می ...

والا تو نی نی تاپیکاش پره برو بخون ببین چه چرندیاتی رو باور کردن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
من از شوهرم بدم نمیومد فقط حوصلشو نداشتم😂😂😂بچنون چیه

دختر 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو نی نی تاپیکاش پره برو بخون ببین چه چرندیاتی رو باور کردن

کلا تو نی نی سایت بعضی تاپیکا جو زیاد میدن مثل این تاپیکایی ک راه میرن برای کرونا میزنن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه چند هفته ای هست زایمان کردم پری نشدم این ماه نمیدونم چون ۴۰ روز پری بودم اینجوری شده یا باز هم باردارم😐

دختر 

منم بچم‌ دختره پس جنسیت ربطی به ویار نداره اخه میگن اونایی ک خیلی ویار دارن بچشون دختره ولی اونایی ک ندارن پسره

کلا تو نی نی سایت بعضی تاپیکا جو زیاد میدن مثل این تاپیکایی ک راه میرن برای کرونا میزنن

اونا که دیگه ته مسخره بازیه

میگه کرونا اومده چکار کنم شما چکار میکنید 

خب میخواد چکار کنه؟ زندگی میکنه فقط بیرون نمیره

یه چند هفته ای هست زایمان کردم پری نشدم این ماه نمیدونم چون ۴۰ روز پری بودم اینجوری شده یا باز هم با ...

یه بی بی چک بزن خوب چون بعد زایمان توان جنسی دوبرابر میشه یعنی کوچیک ترین اسپرمیو میگیره

یه بی بی چک بزن خوب چون بعد زایمان توان جنسی دوبرابر میشه یعنی کوچیک ترین اسپرمیو میگیره

نگوو جدی؟ بابا من ۱۸ سالمه ۲ تا ۲ تا دیوونه میشم اینم دادم مامانم زیادیمه

اونا که دیگه ته مسخره بازیه میگه کرونا اومده چکار کنم شما چکار میکنید  خب میخواد چکار کنه؟ زن ...

درسته یا میگن فک کنم کرونا گرفتم علاعمشونم اصلا ربطی به کرونا نداره یا میگن فلان چیز خوردم یا به فلان چیز دست زدم نکنه کرونا گرفته باشم نمیدونم من چرا زیاد براش استرس ندارم کلا زیاد فکرمو مشغولش نمیکنم

درسته یا میگن فک کنم کرونا گرفتم علاعمشونم اصلا ربطی به کرونا نداره یا میگن فلان چیز خوردم یا به فلا ...

منم اینجوریم

دقیقا منم از رو پهلد خوابیدن بدم میاد خوابم نمیبره دیگ نمیتونم رو کمر بخوابم😭😭😭😢😢

چرا نتونی منکه تا هر موقع میتونسم رو کمر میخابیدم.الان واقعا دلم درد میگیره نمیتونم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
نگوو جدی؟ بابا من ۱۸ سالمه ۲ تا ۲ تا دیوونه میشم اینم دادم مامانم زیادیمه

اره منم ۱۹ سالمه چون سنتم کمه قوای جنسیت بیشتره خودمم با یه بار اقدام باردار شدم بنظرم اگه بچه نمیخوای سفت سخت جلوگیری کن

چرا نتونی منکه تا هر موقع میتونسم رو کمر میخابیدم.الان واقعا دلم درد میگیره نمیتونم

اخه دکترم گفت رفتی تو پنج ماه دیگ نخواب منم رفتم تو ۱۷ هفته میترسم برای بچم مشکلی پیش بیاد

اره منم ۱۹ سالمه چون سنتم کمه قوای جنسیت بیشتره خودمم با یه بار اقدام باردار شدم بنظرم اگه بچه نمیخو ...

نه بابا بعید بدونم ۴۰ روزم نزدیکه ۳۰ روزش رفته مگه میشه حالا ارم شد مهم نیست میندازم دیگه چه کاریه