2777
2789
عنوان

کیا آزمایش خون بارداری دادن

1377 بازدید | 18 پست

من امروز رفتم واسه آزمایش بارداری .آزمایش دادم اما چون دیر رفته بودم گفت جوابش و شنبه بیا بگیر اما جواب شفاهی و امروز میتونم بهت بدم .منتظر موندم تا جواب حاضر شد گفت مثبته .به نظر شما امکان داره شنبه بگه جواب ازمایشت اشتباه بوده تیتر بتا بالا نیست؟

نه عزیزم وقتی گفته مثبته یعنی بارداری مبارکه

ولی ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه و بتات پایین باشه

مثلا ۱۰۰

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
نه عزیزم وقتی گفته مثبته یعنی بارداری مبارکه ولی ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه و بتات پایین باشه م ...

خدایا شکرت یکسال و نیم منتظر این لحظه بودم که بهم بگن بارداری .اما امروز که گفت جواب کتبی حاضر نیست یخورده ترسیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا شکرت یکسال و نیم منتظر این لحظه بودم که بهم بگن بارداری .اما امروز که گفت جواب کتبی حاضر نیست ...

خداروشکر

منم بعد دوسال انتظار معجزه وار باردار شدم

چند روز از،موعدت میگذره؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
میگم تو بارداری تیر کشیدن زیر شکم عادیه؟

والا مال من تیر نمیکشه فقط داره سفت تر میشه هروز

دیواره رحم داره ضخیم میشه ک جای بچه محکم بشه

عزیزم پس پنج هفته رو تموم کردی

😍😍😍من سابقه یه سقط داشتم تو ۸ هفته .گفتن قلبش تشکیل نشده چون اسپرم شوهرت ضعیف بوده .الان بعد یکسال و نیم که شوهرم دارو مصرف کرده باردار شدم به نظرت بازم احتمالش هست دفعه قبل تکرار بشه؟

والا مال من تیر نمیکشه فقط داره سفت تر میشه هروز دیواره رحم داره ضخیم میشه ک جای بچه محکم بشه

من کلا از روزی که قرار بوده پریود بشم و نشدم بعضی وقتا زیر شکمم یخورده تیر میکشه 

😍😍😍من سابقه یه سقط داشتم تو ۸ هفته .گفتن قلبش تشکیل نشده چون اسپرم شوهرت ضعیف بوده .الان بعد یکسا ...

تاپیک آخر منو بخون

منم امروز استرس اینو داشتم بارداریم پوچ باشه یا قلبش تشکیل نشه

چون منم تنبلی تخمدان دارم

ولی نگران نباش انشالله شوهرت چون دارو مصرف کرده خدا یه نی نی سالم گذاشته تو دلت

من کلا از روزی که قرار بوده پریود بشم و نشدم بعضی وقتا زیر شکمم یخورده تیر میکشه 

اینو نمیدونم شنبه جواب آزمایشو گرفتی برو دکتر

از دکترت بپرس

ولی فک کنم طبیعی باشه

چون فقط درد و خونریزی خطرناکه

انشالله عزیزم ممنونم ازت

فدات گلم انشالله آبان تاپیک بزنیم زایمان طبیعی کردیم یا سز😂