2777
2789
من خودم چشمی موادو میزون میکنم این حدودیه چیزی که نوشتم . مهم اینه که خمیرتون نه سفت و خشک بشه نه شل ...

ممنون ولی این دستورا که روغن و شیر دارن مثل کیک میشن به نظرم .یه رسپی بدون شیر و روغن میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسی حیفه خراب نمیشه؟

نمیدونم والا مال مامانم بود دیگه سیاه و از کار افتاده شده بود . من خودم جنس روحی و برنج و مس رو ترجیح میدم به تفلون و سرامیک برای ساج چون گرما رو بهتر منتقل میکنن. ولی خب نو باشن حیفه .

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
ممنون ولی این دستورا که روغن و شیر دارن مثل کیک میشن به نظرم .یه رسپی بدون شیر و روغن میخوام

اصلا مثل کیک نمیشه !   تازه اینکه شیر نداشت .

تخم مرغه که باعث میشه نون مثل کیک بشه .

شما روغن و آب نزنی هم که آرد خالی میشه   

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
ممنون عزیزم دستور شما رو فردا امتحان میکنم حتما😘😘😍😍

خواهش میکنم گلم اینم عکس نونه برای اینکه ببینی نهایتا چه شکلی میشه . (به نامرتبی اطراف توجه نکن  درس میخونم  )


اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟

اگه میخای نونات خوب بشه وبعد پخت حالت خمیری نباش ب اب و ارد ک مواد اصلی هستن مایه خمیر اضافه کن ک تو عطاریا پیدا میشه البته یه پودره .بعدش بزار خمیرت دو ساعت استراحت کنه.با اب ولرم خمیر درس کن موادو کم کم اضافه کن تا ب مقدار دلخواهت برسه وخمیرت نباید شل باشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز