2777
2789
من خودم چشمی موادو میزون میکنم این حدودیه چیزی که نوشتم . مهم اینه که خمیرتون نه سفت و خشک بشه نه شل ...

ممنون ولی این دستورا که روغن و شیر دارن مثل کیک میشن به نظرم .یه رسپی بدون شیر و روغن میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسی حیفه خراب نمیشه؟

نمیدونم والا مال مامانم بود دیگه سیاه و از کار افتاده شده بود . من خودم جنس روحی و برنج و مس رو ترجیح میدم به تفلون و سرامیک برای ساج چون گرما رو بهتر منتقل میکنن. ولی خب نو باشن حیفه .

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
ممنون ولی این دستورا که روغن و شیر دارن مثل کیک میشن به نظرم .یه رسپی بدون شیر و روغن میخوام

اصلا مثل کیک نمیشه !   تازه اینکه شیر نداشت .

تخم مرغه که باعث میشه نون مثل کیک بشه .

شما روغن و آب نزنی هم که آرد خالی میشه   

ممنون عزیزم دستور شما رو فردا امتحان میکنم حتما😘😘😍😍

خواهش میکنم گلم اینم عکس نونه برای اینکه ببینی نهایتا چه شکلی میشه . (به نامرتبی اطراف توجه نکن  درس میخونم  )

اگه میخای نونات خوب بشه وبعد پخت حالت خمیری نباش ب اب و ارد ک مواد اصلی هستن مایه خمیر اضافه کن ک تو عطاریا پیدا میشه البته یه پودره .بعدش بزار خمیرت دو ساعت استراحت کنه.با اب ولرم خمیر درس کن موادو کم کم اضافه کن تا ب مقدار دلخواهت برسه وخمیرت نباید شل باشه