saaaaaaaahar مدیر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 47 عنوان خطر سقط | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست سلام بعد چن ماه خدا بهم نظر کردو حامله شدم اما دوشنبه که رفتم دکتر گفت خطر سقط هستی خیلی میترسم برام دعا کنیدتو خونه پدرشوهرم زندگی میکنم خیلی برام سخت میگذره 1398/12/22 | 23:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21511 اره پیش اونام ازم توقع دارن مادرشوهرم درک میکنه اما خواهرشوهرم کارایی که قبلا من میکردمو بجام میکنه ... سکوت کن هر چی گفتن وهرکاری کردن ....مظلومانه بگرد بلکه کاریت نداشته باشن به شوهریت بگو شرایطتت رو جوابشونو خودش بده برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
saaaaaaaahar مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 47 سکوت کن هر چی گفتن وهرکاری کردن ....مظلومانه بگرد بلکه کاریت نداشته باشن به شوهریت بگو شرایطتت رو جو ... نه کاریشون ندارم والا الان تنها چیزی که برام مهمه اینه بچم سالم به دنیا بیاد
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21511 نه کاریشون ندارم والا الان تنها چیزی که برام مهمه اینه بچم سالم به دنیا بیاد اونارو میگم بهت کاری نداشته باشن....انشالله که بسلامتی بچتم دنیا میاد.....میشه کودک کرونایی😄😄😄منم احتمالا باردارم...خواهرم میگه بچت میشه کودک کرونایی😄😄😄 برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
saaaaaaaahar مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 47 اونارو میگم بهت کاری نداشته باشن....انشالله که بسلامتی بچتم دنیا میاد.....میشه کودک کرونایی😄😄😄منم ... ای جانم شما تازه حامله ای پس باهم میشیم خدا اگه بخواداره بخدا کاش این کرونام میرفت