2777
2789
عنوان

خطر سقط

103 بازدید | 18 پست

سلام بعد چن ماه خدا بهم نظر کردو حامله شدم اما دوشنبه که رفتم دکتر گفت خطر سقط هستی خیلی میترسم برام دعا کنید

تو خونه پدرشوهرم زندگی میکنم خیلی برام سخت میگذره 

خواهری هر روز واسه خودت ونی نی تو دلیت آیه الکرسی بخون انشالله هیچی نمیشه....خدا بخواد نگه داره پس هیچ اتفاقی نمیفته توکلت به خدا باشه....هرجور داده همانجورم نگهش میداره فقط بسپار به خودش 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا از دهنت بشنوه اصلا ایه الکرسی یادم نبود چشم میخونم حتما

بی بلا.....چیزای سنگین بلند نکن حتی راه رفتن ونشست وبرخاستتم خیلی آروم بکن ...هیچی نمیشه زیاد استراحت کن به همه رگو استراحت مطلقم تا ازت توقعی نداشته باشن پیش اونایی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

۶هفته هستم نگفت والا  البته حاملگیه قبلم خودم سقط کردم قلب نداشت

اول عزیزم بزار سونو برم .ایشالا شاید قلب دراوورد .اخه من نمیدونم دکترت رو چه حسابی این حرف وزده  

عااااشق بچه هامم🤗 😘😍
اول عزیزم بزار سونو برم .ایشالا شاید قلب دراوورد .اخه من نمیدونم دکترت رو چه حسابی این حرف وزده &nbs ...

پاهام و کمرم خیلی درد میکرد البته بعد نوشتن امپول اینو گفتم که گفت بچه ت میخواد سقط بشه برا همینه

پاهام و کمرم خیلی درد میکرد البته بعد نوشتن امپول اینو گفتم که گفت بچه ت میخواد سقط بشه برا همینه

الهی بگردم .ایشالا ک هر چی صلاحته خدا همونو تو تقدیرت بزاره عزیزم🙏😔

عااااشق بچه هامم🤗 😘😍
کلا ازمایش بتا ندادم تست دادم هفته ۶ رفتم مطب دکتر اونجا سونو کردو گفت برات امپول نوشتم خطر سقطی

انشالله که خیره